Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο λιμενάρχης Ζακύνθου .


ΖΑΚΥΝΘΟΣ - Η απόφαση αυτή πάρθηκε από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, συμπατριώτη μας Κωνσταντίνο Σούλη, καθώς ο κ. Στάθης φέρεται να έχει εμπλοκή στην υπόθεση σύλληψης μελών κυκλωμάτων της νύχτας και κατηγορείται για παραβίαση του υπηρεσιακού απορρήτου του άρθρου 252 του Ποινικού Κώδικα.
Πλέον ο Λιμενάρχης θα κληθεί να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη, απολογούμενος στην ανακρίτρια. Στα ίχνη του αξιωματικού έφτασαν οι άντρες της αντιτρομοκρατικής έπειτα από παρακολούθηση με τη μέθοδο του «κοριού».
Οι διωκτικές αρχές παρακολουθούσαν τις συνομιλίες του αρχηγού της μίας συμμορίας, στις οποίες διαπίστωσαν ότι μιλούσε με έναν αξιωματικό που του «κάρφωνε» όχι μόνο πότε θα γίνουν έλεγχοι από το Λιμενικό, αλλά και από την αστυνομία, προφανώς «ψαρεύοντας» πληροφορίες από αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. χωρίς εκείνοι να υποψιάζονται τι συμβαίνει. Μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί 13 άτομα (12 Έλληνες και 1 Αλβανός) οι περισσότεροι από τους οποίους είναι κακοποιοί του κοινού ποινικού δικαίου και αποτελούσαν τους «νταήδες» στην.......
 Ζάκυνθο, καθώς το βιογραφικό τους περιλάμβανε και επιθέσεις σε κατοίκους και αστυνομικούς. Η έκταση της υπόθεσης των εγκληματικών πράξεων, έχει πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας και κυριολεκτικά δεν έχει σταματημό. Οι συλλήψεις, οι κλήσεις για κατάθεση και οι προσαγωγές στην Ασφάλεια Ζακύνθου, δεν έχουν τελειωμό.
Γόνοι οικογενειών της "καλής κοινωνίας", μεγαλό-επιχειρηματίες, μεγαλό-ξενοδόχοι και δεκάδες άλλοι συμπατριώτες μας είναι πρωταγωνιστές ή κομπάρσοι στην μεγαλύτερη επιχείρηση εξάρθρωσης παρανόμων. Σχεδόν σε καθημερινή βάση και ένα νέο όνομα προστίθεται στη λίστα των εμπλεκομένων. Τι άλλο θα ακούσουμε άραγε;
http://atsarantos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.