Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Απεργία διαρκείας αποφάσισαν οι ταξιτζήδες.


Χθες έκλεισαν το αεροδρόμιο στις Μηνιές, σήμερα η παρουσία τους ήταν αισθητή στο "μπαστούνι" όπου είχε αράξει το ΑΡΜΟΝΙΑ, με πορεία μέσα στο Αργοστόλι όπου επισκέφθηκαν την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς τον αντιπεριφερειάρχη Σ. Κουρή και τον Δήμαρχο. Είναι αποφασισμένοι οι ταξιτζήδες να συνεχίσουν την απεργία τους και αύριο και όσο θα χρειαστεί εφόσον ο Υπουργός απαξιεί να σηκώσει το τηλέφωνο για να συνομιλήσει μαζί τους.

Στη μίνι συνέντευξη που έδωσαν στην Κυανή Ακτή, προσπάθησαν με λίγα λόγια ο Πρόεδρος αλλά και το Δ.Σ. να μου εξηγήσουν γιατί μέσα σε τουριστική περίοδο κάνουν την απεργία τους, εφόσον ήξερε ότι αν το θέμα το κινούσε το καλοκαίρι θα ήταν βέβαιη η αντίδρασή μας. Διότι δεν είναι μόνο η άδεια μας που χάνει την αξία της και την έχουμε χρυσοπληρώσει όλοι, είναι ότι με την άναρχη και ανεξέλεγκτη απελευθέρωση του επαγγέλματος, καθίσταται μη βιώσιμο, κι όταν κάποιος παίζει την επιβίωσή του, δεν αστειεύεται, ούτε κάνει πίσω. Εν μια νυκτί ο κ. Ραγκούσης τα άλλαξε όλα.
Για περισσότερο φωτορεπορτάζ πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.