Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ο σύντροφος Γεωργαλίδης, οι καταγγελίες της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ της Κέρκυρας (που έπιασαν τόπο…..) και….. ο κ. Γερουλάνος, Νο 2 !!!


Του Ανδρέα Βλάχου
Αντιγράφω από το blog Listonplacean> :

«Με ανακοίνωση της η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Κασσωπαίων, ενημερώνει και εκφράζει την ικανοποίηση της για την ακύρωση της απόφασης που είχε πάρει ο Πασοκοδίαιτος, κυβερνητικός εγκάθετος υπό τα όμματα της κυβερνητικής βουλευτού κ. Γεωργαλίδης, που αφορούσε στην εγκατάσταση ιχθυοκαλλιέργειας στο Καπαρέλι γνωστή και (όπως πολύ εύστοχα είχε χαρακτηρίσει ο κ. Σαλβάνος από όπου και πήραμε το μικρό ιστορικό) ώς "FAST TRACK" της συμφοράς!!!
Μία υπόθεση που όπως θα θυμάστε είχε επικαιροποιηθεί στα μουλωχτά από το Νομάρχη Στ. Πουλημένο και την Αντινομάρχη «Περιβάλλοντος» Μ. Υδραίου, που για να παρακάμψουν τις σχετικές απαγορευτικές διατάξεις είχαν κάνει δεκτό το εφεύρημα ότι επρόκειτο για μετεγκατάσταση από την περιοχή Μπούκαρη, χωρίς να υπάρχει εκεί οποιαδήποτε εγκατάσταση…

Αυτή η απόφαση ήρθε τώρα να καταργηθεί από τον Γενικό Γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης κ. Αποστολόπουλο, ύστερα απο την προσφυγή που είχε κατατεθεί.

Βέβαια η υπόθεση της Ιχθυοκαλλιέργειας στο Καπαρέλι αφορά μόνο ένα κομάτι του FAST TRACK Γεωργαλίδη, το οποίο περιείχε αιολικό πάρκο,λατομεία κ.λ.π. και τα οποία μας άφησε κληρονομιά μία μέρα πριν λήξει η θητεία του!!!»

Πριν λίγες ημέρες η νομαρχιακή επιτροπή ΠΑΣΟΚ της Κέρκυρας είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία ζητούσε την ανάκληση της απόφασης Γεωργαλίδη για τα Ιχθυοτροφεία στο Καπαρέλι !
Και «πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις» η απόφαση ανεκλήθη από τον διορισμένο από το ΠΑΣΟΚ κ. Αποστολόπουλο !
Τυχαίο; Αν και δεν το νομίζω, αυτό που με αφορά είναι ότι αμέσως μετά την
 ανακοίνωση της νομαρχιακής επιτροπής είχα δημοσιεύσει ένα κείμενο (στις 25 Ιανουαρίου) που μεταξύ των άλλων έγραφα:

«Η ανακοίνωση (της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ) δεν είναι του πεταμού αφού, το πρόβλημα της λειτουργίας των ιχθυοτροφείων έρχεται και πάλι στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά από κει που δεν την περίμενε ο Γεωργάτος.
Από τη Νομαρχιακή Επιτροπή της Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ, της οποίας Γραμματέας είναι η κ. Ανδρομάχη Δαγκλή συνάδελφος στο περιφερειακό συμβούλιο του κ. Γεωργάτου με το συνδυασμό του κ. Μπεριάτου!
Ούτε λίγο – ούτε πολύ η συνάδελφος και σύντροφος του κ. Γεωργάτου και η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ «καλούν τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να επανεξετάσει την υπόθεση και να ανακαλέσει την απόφαση (του κ. Γεωργαλίδη), δηλαδή ζητάνε το κλείσιμο των ιχθυοτροφείων στην Κέρκυρα!!!
Σε άλλο σημείο μάλιστα της ανακοίνωσης της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ αποδίδονται ευθέως ευθύνες προς τον κ. Γεωργαλίδη για νομιμοποίηση παρανομιών των ιχθυοτροφείων που οδηγούν τουλάχιστον στον εισαγγελέα: «Όλες αυτές τις παρανομίες μάλιστα νομιμοποίησε ουσιαστικά με άλλη του απόφαση το Δεκέμβριο ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας!!»
Βέβαια όταν η Ν.Ε. της Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ έβγαζε την παραπάνω ανακοίνωση και διαπίστωνε ότι «το συμφέρον ενός ιδιώτη δεν μπορεί να υπερτερεί του συμφέροντος του κοινωνικού συνόλου», δεν γνώριζε τι γίνεται στην Κεφαλονιά και με τα εκεί ιχθυοτροφεία.
Πολύ δε αμφιβάλουμε αν γνώριζε πως τα ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς ανήκουν ….. στην οικογένεια του Υπουργού Πολιτισμού κ. Παύλου Γερουλάνου και πως διευθύνονται από τη σύζυγό του!!!!
Γιατί αν γνώριζε τον ιδιοκτήτη των ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς πολύ αμφιβάλλουμε αν θα ζητούσε την ανάκληση της συγκεκριμένης απόφασης για τα ιχθυοτροφεία Κέρκυρας, αφού είναι λογικότατο ότι ανάκληση της μιας απόφασης θα συμπαρασύρει και ανάκληση της άλλης απόφασης.»

Και εντελώς προφητικά επεσήμανα τότε:

«Σε κάθε περίπτωση θα έχει ενδιαφέρον η εξέλιξη της υπόθεσης, γιατί είναι προφανές ότι η ανακοίνωση της Ν.Ε. Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ δεν έγινε για το θεαθήναι» !!!!

Σήμερα λοιπόν που με την ακύρωση της απόφασης Γεωργαλίδη από τον Αποστολόπουλο, επιβεβαιώνεται πως κάθε άλλο «για το θεαθήναι» βγήκε τότε η ανακοίνωση της Ν.Ε., μήπως θα πρέπει ο δεύτερος για ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ να ακυρώσει και την άλλη απόφαση "FAST TRACK" του κ. Γεωργαλίδη για τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς, τα Ιχθυοτροφεία της οικογένειας του Υπουργού;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.