Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΛΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΛΟΥΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΛΙΔΗ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟΥ:
Να μισθώσει η Περιφέρεια, για τη μετακίνηση των Περιφερειακών Συμβούλων και των δημοσιογράφων από Λευκάδα, Μεγανήσι, Ιθάκη, Κεφαλλονιά και Ζάκυνθο, το ίδιο αεροπλάνο της SKY EXPRESS.
Η επιστολή....
Κύριε Γενικέ,
Κύριε Περιφερειάρχη,

Για τις 11 Δεκέμβρη 2010 προσδιορίσατε, ο δεύτερος από εσάς, την ορκωμοσία της πρώτης εκλεγμένης Περιφερειακής Αρχής Ιονίων Νήσων.
Τη Κυριακή 2 Γενάρη 2010 θα συγκληθεί στη Κέρκυρα η πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβούλιου για την εκλογή Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβούλιου των Ιονίων Νήσων.
Είναι γνωστό τοις πάσι ότι τα νησιά μας είναι εγκαταλελειμμένα στη τύχη τους και στερούνται της αναγκαίες, ακόμα και για την εθνική οικονομία, καθημερινή αεροπορική και ακτοπλοϊκή σύνδεσή τους, διότι οι βουλευτές δεν ενδιαφέρθηκαν και δεν ασχολήθηκαν, και κυρίως οι βουλευτές Κέρκυρας οι οποίοι ώφειλαν πρωτίστως να μεριμνούν για την επίλυση τέτοιων περιφερειακών προβλημάτων
Επειδή δεν πρέπει πλέον να ταλαιπωρούνται ούτε οι πολίτες ούτε οι περιφερειακοί σύμβουλοι για τη μετάβασή τους είτε στη Κέρκυρα είτε σε οιοδήποτε νησί μας.
Επειδή η καθημερινή αεροπορική και ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών μας θα’ χε προωθήσει τον τουρισμό, τη διακίνηση των παραγόμενων αγροτικών προϊόντων σε κάθε νησί μας και το εμπόριο, δηλ. τους δύο τομείς
Επειδή για την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ της ορκωμοσίας του πρώτου εκλεγμένου Περιφερειακού Συμβούλιου Ιονίων Νήσων θα έλθουν στη Κέρκυρα οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι από Λευκάδα, Ιθάκη, Κεφαλλονιά και Ζάκυνθο, και μάλιστα με τις οικογένειές τους και με φίλους τους. Ενδεικτικά από την Επτανησιακή Αναγέννηση θα έλθουν και μη εκλεγέντες Περιφερειακοί Σύμβουλοι.
ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ που επιβάλλουν οι περιστάσεις:
1. Να μισθώσει η Περιφέρεια, για τη μετακίνηση των Περιφερειακών Συμβούλων και των δημοσιογράφων από Λευκάδα, Μεγανήσι, Ιθάκη, Κεφαλλονιά και Ζάκυνθο, το ίδιο αεροπλάνο της SKY EXPRESS που επιδοτείται και κάνει δύο φορές τη βδομάδα (ενώ έπρεπε να το κάνει κάθε μέρα) το δρομολόγιο Κέρκυρα - Άκτιο – Κεφαλλονιά - Ζάκυνθος.
2. Να εξασφαλίσει η Περιφέρεια ξενοδοχείο και να πληρώσει τη μία διανυκτέρευση κάθε Περιφερειακού Συμβούλου και δημοσιογράφου που θα καλύψει τις διαδικασίες.
3. Να κάνει η Περιφέρεια ένα δείπνο προς τιμή των Περιφερειακών Συμβούλων και των δημοσιογράφων των Επτανήσων.
4. Να στείλετε από τώρα έγγραφο στον Υπουργό Μεταφορών της Ελληνικής κυβέρνησης κ. Ρέππα, και να ακολουθήσει προσωπικό διάβημα, μαζί με τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων, για να κάνει αυτό που έπρεπε να’ χε γίνει εδώ και 25 χρόνια, να προκηρύξει από τώρα διαγωνισμό για την καθημερινή αεροπορική και ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.