Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Καλή Σχολική Χρονιά! (Θα είναι;)



Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, της χρονιάς Δ.Ν.Τ, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων κύριος Τηλέμαχος Γαβαλάς (μπαντζανάκης της κυρίας Γκερέκου και κουμπάρος Σαμαρά -Τυχαίο;) σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε στο τηλεοπτικό κανάλι "Corfu TV" το βράδυ της Κυριακής 12/9 και αφού αφιέρωσε ένα μεγάλο μέρος της παρουσίας του στο να αναλύσει τις βαθιές Πολιτικές του σκέψεις- βλέψεις πιεζόμενος από τους δημοσιογράφους (βαράτε με κι ας κλαίω ) αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα της εκπαίδευσης για τα Ιόνια.

Είπε λοιπόν ότι δεν πήρε παρά μόλις τρεις μέρες άδεια (οι δυο Σαββατοκύριακο) ολόκληρο το καλοκαίρι (όταν όλοι εσείς κι εμείς οι βολεμένοι απολαμβάναμε τα μπάνια μας) προκειμένου να λειτουργήσουν όλα άψογα με τη νέα χρονιά.
Επηρεασμένος από τις δηλώσεις Παπανδρέου στη Δ.Ε.Θ ,μίλησε για το νέο σχολείο πρότυπο, μοναδικό στον κόσμο που θα μας φέρει η κυβέρνηση ΠΑ.ΣΟ.Κ και το Δ.Ν.Τ.
Σχολείο τέλειο σε τέτοιο βαθμό που όλες οι χώρες θα μας αντιγράφουν.
Είπε ότι οι οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών στα Ιόνια έχουν καλυφθεί κατά 95% ενώ για το υπόλοιπο 5% αν και το απεύχεται ,υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης καθηγητών από την Κεφαλονιά στη Ζάκυνθο και από εκεί στην Κέρκυρα πράγμα το οποίο είναι ιδιαίτερα εύκολο να πραγματοποιηθεί μιας και προέχει η Οικονομία.
Τέλος για τον ομογάλακτο του κύριο Άνθη είπε ότι ήταν μια αξιοκρατική επιλογή χωρίς κομματικά κριτήρια τη οποία επέβαλε το ίδιο το βιογραφικό του!
Με αυτά και μ' αυτά να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά καλή σχολική χρονιά ιδιαιτέρως στα πρωτάκια, στους δε εκπαιδευτικούς καλές πτήσεις. Ποιος ξέρει μπορεί να γίνεται η αφορμή να αυξηθεί η Περιφερειακή Συνοχή!

Το Κομμάτι αφιερωμένο και απο το infokefalonia:

Σχόλιο: Είναι το αγαπημένο μας μουσικό κομμάτι στο profile 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.