Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Πώς αντέδρασε η αντιπολίτευση στις επολογές Παπανδρέου για αυτοδιοίκηση...


"Οι κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ γύρισαν τις πλάτες στον πρωθυπουργό, αρνούμενοι να μπουν στα ψηφοδέλτια", σχολίασε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Π. Παναγιωτόπουλος. "Προφανώς, προβλέπουν ήδη ποιο αποτέλεσμα θα έρθει, ως απάντηση στην καταστροφική πολιτική του Μνημονίου και αποφεύγουν όπως - όπως να εκτεθούν στη λαϊκή ψήφο", συμπλήρωσε.

"Αυτά που συμβαίνουν με τις υποψηφιότητες σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ είναι για καλοκαιρινές επιθεωρήσεις και για τα πανηγύρια" δήλωσε ο από το ΚΚΕ ο Ν. Σοφιανός, μέλος του ΠΓ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας. "Είναι ευτύχημα για το λαό που μπορεί να στηριχθεί στο ΚΚΕ" τόνισε.

"Tο ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου δεν χάραξε νέους δρόμους, δεν άνοιξε τις πόρτες σε νέες ιδέες αλλά υιοθέτησε τις πιο ακραίες νεοφιλελεύθερες και ταξικές πολιτικές σε βάρος της κοινωνίας, έτσι ώστε δύσκολα μπορεί κανείς σήμερα να διακρίνει ποια είναι η Δεξιά παράταξη" σχολίασε το γραφείο τύπου του ΣΥΝ.

"Πολύ σημαντικό βήμα" χαρακτηρίζει την υποστήριξη της υποψηφιότητας Καμίνη, η Δημοκρατική Αριστερά. "Τώρα ξεκινάει μια μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος της Αθήνας, για να ηττηθεί η σημερινή δημοτική αρχή που συσσώρευσε μόνο μεγάλα προβλήματα και αδιέξοδα στην πόλη" αναφέρει η ανακοίνωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.