Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ιονίων του ΚΚΕ στη Κεφαλλονιά


Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης", υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Θόδωρος Γουλής με θέμα "ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΟΞΥΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ". Τη συνέντευξη στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου παρακολούθησαν ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δημ. Μαντζουράτος και ο υποψήφιος Δήμαρχος Κεφαλονιάς Νίκος Γκισγκίνης.
Ο κ Γουλής μίλησε για τον "Καλλικράτη" ότι πρόκειται για μια αντιδραστική αναδιάρθρωση για έναν ακόμα οδοστρωτήρα των αναγκών και της ζωής της λαϊκής οικογένειας. Φέρνει νέες αυξήσεις νέα φορολογία και χιλιάδες απολύσεις. Μίλησε με έντονο ύφος την απαράδεκτη αντιδημοκρατική μεθόδευση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, που απαγορεύει στη διάρκεια δυο μηνών, την εμφάνιση των υποψήφιων Περιφερειακών, Αντιπεριφερειακών Δημάρχων και Δημ. Συμβούλων στα ΜΜΕ. Επιτρέπει μόνο μια φορά σε δυο μήνες. Είναι πρωτοφανές, το χαρακτήρισε φασιστικού χαρακτήρα μέτρο το οποίο έχει στόχο ουσιαστικά να περιορίσει την επαφή των υποψηφίων της "Λαϊκής Συσπείρωσης" με τον λαό.
Κατηγόρησε τον ΣΥΝ- ΣΥΡΙΖΑ για πολιτική δύναμη που στηρίζει τις πολιτικές ΠΑΣΟΚ αφού ο υποψήφιος περιφερειάρχης (Γαλιατσάτος) στα Ιόνια για 4 χρόνια τώρα είναι αντινομάρχης Κεφαλονιάς "δεκανίκη" του Γεωργάτου.

Με πληροφορίες http://www.kefaloniaphotonews.gr/index.asp




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.