Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Τι έγινε σήμερα σε όλα τα ματς του 6ου Ομίλου-Βαθμολογία


Ολυμπιακός Κεφαλονιάς - Μεσσηνιακός: 1 - 2

Παίζοντας πολύ καλά στην κόντρα επίθεση, ο Μεσσηνιακός κατάφερε να «αποδράσει» με το διπλό από το Αργοστόλι, κόντρα σ’ έναν Ολυμπιακό Κεφαλονιάς που ήθελε μεν, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από αυτό το ματς, που ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 6ου Ομίλου της Δ’ Εθνικής. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 2-1, εκτός έδρας, κάτι που θεωρείτο ανέλπιστο για τους περισσότερους στη Μεσσηνία (το δήλωσε ο Σάντρο Σκαπίν στο http://www.ionionsportfm.gr/ ), έχοντας με 2-0 το προβάδισμα στο πρώτο 45λεπτο.
Μην έχοντας καλή λειτουργία στο χώρο του κέντρου, ένα πρόβλημα στη δεξιά πτέρυγα της άμυνας, απ’ όπου ο Ξεροβάσιλας με τον Κωστόπουλο είχαν πραγματοποιήσει τις περισσότερες προσπάθειές τους, και μένοντας σε κάποιες φάσεις εκτεθειμένη στην άμυνα, η ομάδα του Ολυμπιακού δέχθηκε δύο γκολ σε δύο επιθέσεις, δίχως να μπορέσει ν’ αντιδράσει. Αντ’ αυτού, η όποια πίεση ασκήθηκε από τους «ερυθρόλευκους», ήταν στα πλαίσια της… έδρας, κόντρα σ’ ένα νεανικό σύνολο που είχε όρεξη και διάθεση να τρέξει αλλά και να «ρεφάρει» την ήττα από την Αχαϊκή στην πρεμιέρα. Λίγες οι ευκαιρίες του Ολυμπιακού, με το γκολ, πάντως, να… καθυστερεί αρκετά! Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους, οι παίκτες του Σάντρο Σκαπίν μπήκαν δυνατά στο Β’ μέρος, έχασαν δύο ευκαιρίες, ενώ στη συνέχεια ο Ολυμπιακός Κεφαλονιάς ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων...
Η μείωση του σκορ από τον Κανάκη ήρθε στη μέση, χρονικά, του Β’ ημιχρόνου, αλλά και πάλι, όπως έγινε στη Λακωνία, όταν ο Α.Ο. Κροκεών έμεινε με παίκτη λιγότερο, η πίεση που ασκήθηκε από τους γηπεδούχους του Δ. Κουζινού δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα, με συνέπεια το 2-1 υπέρ του Μεσσηνιακού να είναι και το τελικό σκορ. Φυσιολογικά, προς το τέλος του αγώνα, οι παίκτες του Ολυμπιακού ανέβηκαν με στόχο την ισοφάριση, κάτι που το εκμεταλλεύτηκαν οι «πράσινοι», δημιουργώντας τρεις καλές ευκαιρίες για να πετύχουν το 3-1.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

6’: Ο Ξεροβάσιλας μπήκε από αριστερά στη μεγάλη περιοχή, πάσαρε στον «ξεχασμένο» Κωστόπουλο, που με ψύχραιμο πλασέ νίκησετον Καραϊσκο, κάνοντας το 1-0 για το Μεσσηνιακό.

11’: Εκτέλεση φάουλ του Μπαζάρογλου από δεξιά, ο Τούρλας έπιασε την καρφωτή κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Νιάρχου.

14’: Ο Τούρλας εκτέλεση κόρνερ από τ’ αριστερά και στην προσπάθεια του να διώξει, ένας αμυντικός των φιλοξενούμενων με… στραβοκλωτσιά έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι της ομάδας του κα στη συνέχεια είχαμε νέο κόρνερ…

25’: Ο Φωκάς με διπλή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην «καρδιά» της άμυνας του Μεσσηνιακού, εκεί ο Νιάρχος δεν μπόρεσε να διώξει, αλλά ο Τούρλας από κοντά, μπροστά σ’ έναν «όμιλο» παικτών, δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

32’: Ο Κωστόπουλος έφυγε στην «πλάτη» της άμυνας του Ολυμπιακού, μπήκε στην περιοχή και στο τετ α τετ νίκησε τον Καραϊσκο, «γράφοντας» το 2-0.

47’: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κωστόπουλου, ο «κίπερ» των γηπεδούχων έδιωξε σε κόρνερ.

49’: Και πάλι στην κόντρα επίθεση ο Κωστόπουλος, πίσω από την άμυνα του Ολυμπιακού, έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά ο Καραϊσκος μπλόκαρε σταθερά.

71’: Βαθιά μπαλιά από το Λουλούδα στα δεξιά, συρτή σέντρα του Φωκά και ο Κανάκης με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι νίκησε το Νιάρχο, μειώνοντας για τους γηπεδούχους σε 2-1.

90’: Ο Μαραβέλας δεν κατάφερε να νικήσει τον Καραϊσκο, στέλνοντας την μπάλα άουτ, από πλεονεκτική θέση.

90’+: Ο Κωστόπουλος μπήκε από δεξιά στη μεγάλη περιοχή, αλλά το πλασέ του έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

90’+: Ο Αθανασίου βρέθηκε τετ α τετ με τον Καραϊσκο, έπειτα από ωραία ατομική προσπάθεια, αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ του έστειλε την μπάλα άουτ.

Καλή η διαιτησία του κ. Κωνσταντάκη από την Αχαΐα, ο οποίος «έβγαλε» όλο το ματς με μία κίτρινη κάρτα, αυτή στον Ξεροβάσιλα, ενώ σωστά έδειξε «παίζεται» σε δύο περιπτώσεις όπου οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, σε μαρκαρίσματα πάνω στους Βουκελάτο και Κανάκη, στο δεύτερο ημίχρονο. Επίσης, καλή η παρουσία και των δύο Βοηθών Διαιτητών, Κούτση και Σπανού (από τον ίδιο Σύνδεσμο).

Ολυμπιακός Κεφαλονιάς (Δημήτρης Κουζινός): Καραϊσκος, Λαμπρόπουλος (46’ Κανάκης), Τζωρτζάτος, Περιβολάρης, Λουλούδας, Βουκελάτος, Τούρλας (85’ Βιτωράτος), Αντωνάτος, Φωκάς, Καλαφάτης (38’ Καραγιαννόπουλος), Μπαζάρογλου.

Μεσσηνιακός (Σάντρο Σκαπίν): Νιάρχος, Μαραγκούλας, Σταματελόπουλος, Αρβανίτης, Πιχιγιόνι, Αθανασίου, Κατσίποδας, Τριάντος (89’ Μαραβέλας), Ξεροβάσιλας (76’ Μπάκας), Κωστόπουλος, Νινιός (76’ Καραγιαννίδης).

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

*** Στο 87’, ο Μάκης Κανάκης, σε μια προσπάθεια του να «πιάσει» ένα ανάποδο ψαλίδι, έπεσε άσχημα στο χορτάρι και φάνηκε να πονάει πολύ. Αμέσως καλέστηκε ο γιατρός του αγώνα, ο κ. Χαλιναρίδης, ενώ έσπευσε σε βοήθεια και ένας ακόμη γιατρός που ήταν στο γήπεδο, ο κ. Μουρελάτος.

*** Από το γήπεδο κάλεσαν ένα ασθενοφόρο, το οποίο ήρθε άμεσα και ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς. Εκεί, υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία που ήταν «καθαρή», ενώ θα υποβληθεί και σε άλλες εξετάσεις. Πιθανότατα θα παραμείνει στο Νοσοκομείο το βράδυ της Κυριακής (26/09), για προληπτικούς λόγους, ενώ από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό του οι γονείς του, η Διοίκηση του Ολυμπιακού και αρκετοί φίλοι του.

*** Επίσης, έγινε η απαραίτητη αναφορά στο Φύλλο Αγώνος από το Διαιτητή, ενώ όλοι ευχόμαστε περαστικά στον αγαπητό Μάκη.

Επιμέλεια: Φώτης Τσιλιμιδός


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σπάρτη - Αστέρας Μαχαιράδου:  2 - 1
Ολυμπιακός Κεφαλονιάς - Μεσσηνιακός:  1 - 2
Καλαμάτα - Πάμισος:  2 - 0
Εθνικός Σαγεΐκων - Τριταϊκός:  0 - 1
Αστέρας Αμαλιάδας - Κυπαρισσία: 3 - 0
Εράνη Φιλιατρών - Ατρόμητος Λάππα:  1 - 0
Αχιλλέας Καμαρών - ΑΟ Κροκεών:  1 - 0
Διαγόρας Βραχνεΐκων - Αχαϊκή:  0 - 3

Ρεπό είχε το Ζαβλάνι 


Βαθμολογία Δ΄ Εθνική (6ος όμιλος)


1 Αστέρας Αμαλιάδας 6

2 Αχαϊκή 6

3 Σπάρτη 4

4 Τριταϊκός 4

5 Καλαμάτα 3

6 Πάμισος 3

7 Α.Ο. Κροκεών 3

8 Ατρόμητος Λάππα 3

9 Αστέρας Μαχαιράδου 3

10 Εράνη Φιλιατρών 3

11 Αχιλλέας Καμαρών 3

- Μεσσηνιακός 3

13 Κυπαρισσία 3

14 Ζαβλάνι 0

15 Ολυμπιακός Κεφαλονιάς 0

16 Εθνικός Σαγέϊκων 0

17 Διαγόρας Βραχνέϊκων 0

http://www.ioniansports.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.