Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Ο Ανδρέας Μοσχόπουλος με τον Θεόφιλο για το Δήμο Κεφαλονιάς


Όπως διαβάζουμε στο σημερινό "ΗΜΕΡΗΣΙΟ" ο κ. Ανδρέας Μοσχόπουλος, νυν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παλικής και μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ κατέρχεται στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές (όπως ανακοινώνει πια ανοιχτά) με το ψηφοδέλτιο του σημερινού Δημάρχου Λειβαθούς και υποψηφίου δημάρχου Κεφαλονιάς.
Όπως όλα δείχνουν ο Θεόφιλος έχει μεγάλη διεισδυτικότητα σε όλους τους χώρους ΜΕ ΑΠΑΡΧΗ από τον "σκληρό πυρήνα" του τοπικού ΠΑΣΟΚ. Αν πάρουμε υπόψη μας και τις διάφορες μετρήσεις και ανλύσεις όλα δείχνουν ότι αυτές οι τοπικές εκλογές θα είναι των ανεξάρτητων.
Άρα το παιχνίδι στη Κεφαλονιά μόλις άρχισε και εκεί που πήγαιναν για Μάρκο ή Γιώργο τους πρόκυψε Θεόφιλος!
Όσον αφορά για τον Γνήσιο το πράγμα θα δείξει, μετά όμως και τις κινήσεις του Θεόφιλου και τη στάση των μεγαλοστελεχών της Ν.Δ., διότι το φανταστικό δεν μπορεί να ξεπεράσει το πραγματικό.
Άρα το σκηνικό στο νέο Δήμο Κεφαλονιάς είναι δύσκολο να ερμηνευτή τούτη τη στιγμή. Στη δυσκολότερη θέση βρίσκονται οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ που πρέπει να απαντήσουν πρώτα για τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης και για το καθεστώς που επέβαλε μαζί με το ΔΝΤ και την ΕΕ στο τόπο και μετά να πείσουν του Κεφαλλονίτες ό,τι θα αναπτύξουν το νησί (που το έκαναν δήμο), για τα έργα που δεν μπόρεσαν να φτιάξουν όλα αυτά τα χρόνια που κυβερνάνε!
Είναι δύσκολος ο "Καλλικράτης" παιδιά, που φτιάξατε, τώρα οφείλετε να κοιτάξετε κατάματα όλο το νησί και όχι μόνο τη πλατεία Βαλλιάνου.
Αυτά βλέπουν στο Ρεγκίνα και τους πιάνει "τζέρτζελος"!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.