Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Στεγνώνει από καύσιμα η Κεφαλονιά


Παρά τα 6 βυτιοφόρα με καύσιμα που μπήκαν από τον Αστακό χθες βράδυ η Κεφαλονιά στεγνώνει από καύσιμα. Το πρόβλημα θα οξυνθεί ακόμα περισσότερο απο το μπάσιμο μεγάλο αριθμού τροχοφόρων το τελευταίο 24ωρο.
Δείτε την εικόνα από το πρατήριο καυσίμων στο χωριό Βλαχάτα της Άνω Λειβαθούς να δείτε τι γίνεται όλη την ημέρα. Όπως μας είπε ο κ. Νίκος ιδιοκτήτης του πρατηρίου κάποια στιγμή θα τελειώσουν τα καύσιμα και στο δικό του πρατήριο. Είδαμε πρατήρια στο Αργοστόλι και στα κοκύλια να έχουν στεγνώσει.
Μήπως πρέπει ο κ. Ρέππας να αναθεωρήσει την αρχική του στάση να εισάγει για συζήτηση το νομοσχέδιο για τις μεταφορές μεσούσης της τουριστικής περιόδου; Και να καθίσει με τους ανθρώπους να βρουν μια λύση μετά το καλοκαίρι;
Οι αξιωματούχοι της Ε.Ε. και οι υπάλληλοί τους δεν νοιάζονται για τους Έλληνες επιχειρηματίες του τουρισμού ούτε και για τους αυτοκινητιστές, μόνο για τον τόκο των δανεικών κόπτονται. Μήπως πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να πει και κανέναν ΟΧΙ;
Δεν είναι όλα πίνακες και αριθμοί κύριε Παπακωνσταντίνου υπάρχουν υποχρεώσεις, ανάγκες θα κλείσουν σπίτια….
Η άποψή μας είναι ότι η τακτική Ρέππα είναι λάθος, όπως και η πολιτική παράδοσης των πάντων στις πολυεθνικές εταιρίες επίσης είναι καταστροφικό για την εθνική μας οικονομία
Κύριοι της κυβέρνησης δώστε άμεσα λύση τώρα υπέρ όλων των πλευρών. Οι αυτοκινητιστές δεν είναι κάτι ξένο από την Ελλάδα. Είναι ότι έφτιαξε το ανταγωνιστικό οικονομικό και πολιτικό σύστημα. Δεν μπορεί με μιας να τους σβήνετε τα μεγάλα ποσά που έδωσαν αρκετοί από αυτούς για να αποκτήσουν τις άδειες Δ.Χ. για να ζήσουν αυτοί και οι οικογένειες όλων αυτών που εργάζονται σε αυτόν τον τομέα και είναι πολλοί. Δεν μπορεί να έρχεται σήμερα ο κ. Ρέππας και να τους λέει ότι θα εντάξουν το κεφάλαιο αυτό στην εταιρεία που θα φτιάξουν! Όταν γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτό το κεφάλαιο δεν μπορεί να λογιστεί ως αξία κίνησης παρά ως πάγιο (οχήματα) αλλά μη ανταγωνίσιμη αξία έναντι των κολοσσών που έρχονται!
Με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης φοβούμαστε ότι τους προορίζουν για χαμάληδες στους ξένους, όπως τον παλιό καιρό οι αγωγιάτες!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.