Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Ανοιχτός Διαγωνισμός για την ανάθεση έργων απο τη Ν.Α Κεφαλονιάς Ιθάκης


Η Νομαρχιακή Επιτροπή Υποδομών και Δημοσίων Έργων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κεφαλληνίας και Ιθάκης προκηρύσσει ανοιχτό Διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Κατασκευή υπόγειων διαβάσεων, περίφραξης και τοπικής παράκαμψης, κατά μήκος του υπό κατασκευή έργου δρόμος Φάλαρης, διαδημοτικός δρόμος Δ. Αργοστολίου και Πυλάρου Ν. Κεφαλληνίας Τμήμα ΙΙ Δήμου Πυλάρου Διβαράτα - Φάλαρη», προϋπολογισμού 152.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή υπόγειας διάβασης για τη διέλευση οικόσιτων ζώων και πεζών, επέκταση του υπάρχοντος οχετού και περίφραξη του δρόμου προκειμένου η διέλευση να περιορίζεται στις θέσεις της υπόγειας διάβασης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού από την έδρα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, μέχρι τις 29 Ιουλίου 2010.

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών (Νομαρχιακό Μέγαρο) στις 3 Αυγούστου 2010, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2671360567 και φαξ 2671024633 (υπεύθυνη κυρία Α.Λευκίδου).
.ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
---------------------------------------------------------------------------------------------
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Υποδομών και Δημοσίων Έργων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κεφαλληνίας και Ιθάκης προκηρύσσει ανοιχτό Διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Οδοποιία Ερίσσου», προϋπολογισμού 200.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Το έργο περιλαμβάνει βελτιώσεις του επαρχιακού οδικού δικτύου Ερίσσου, με την προσθήκη τοίχων αντιστήριξης, τάπητα κυκλοφορίας, στηθαίων ασφαλείας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού από την έδρα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, μέχρι τις 5 Αυγούστου 2010.

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών (Νομαρχιακό Μέγαρο) στις 10 Αυγούστου 2010, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2671360567 και φαξ 2671024633 (υπεύθυνη κυρία Α.Λευκίδου).

.ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.