Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ 22ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Με εντυπωσιακό τρόπο έπεσε η αυλαία του 22ου Διεθνούς Φεστιβάλ Γυμναστική για όλους την Κυριακή το βράδυ στο υπερσύγχρονο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης», στο Αργοστόλι. Περίπου έξι χιλιάδες θεατές καταχειροκρότησαν τους αθλούμενους, οι οποίοι παρουσίασαν θεαματικά προγράμματά με τη συνοδεία μουσικής.
Κατά την τελευταία παρουσίαση συμμετείχαν 39 προγράμματα από το εξωτερικό και από τους Δήμους Περιστερίου, Μεγάρων, Χαλανδρίου, Ζακύνθου, Αργυρούπολης, Λειβαδιάς, Λαγονησίου, Βριλλησίων, Ν.Ιωνίας, Περιστερίου και Μοσχάτου. Εξαιρετική όπως πάντα ήταν η παρουσία των τμημάτων του διοργανωτή συλλόγου Α.Γ.Σ. Επτανήσων «Κεφαλονιά».

Ο Βουλευτής Κεφαλονιάς-Ιθάκης κ. Σπύρος Μοσχόπουλος απέστειλε το ακόλουθο μήνυμα: «Θέλω να σας ευχαριστήσω, αλλά και να σας συγχαρώ όλους για τη συμμετοχή σας στο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής του όμορφου νησιού μας. Η διοργάνωση αυτή έχει αγαπηθεί πολύ κι έχει γίνει θεσμός. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι αντέχει στο χρόνο και εφέτος πραγματοποιήθηκε για 22η συνεχή φορά. Αφού συγχαρώ ιδιαίτερα τον διοργανωτή σύλλογο Α.Γ.Σ Επτανήσων «Κεφαλονιά»,σας δίνω από τώρα ραντεβού για το 23ο Φεστιβάλ που θα γίνει του χρόνου τέτοια εποχή στο φιλόξενο νησί μας».

Αμέσως μετά ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Περιστερίου κ. Ανδρέας Σχίζας απένειμε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Σταύρο Μπασιαρδή για την συνολική του προσφορά στη Γενική Γυμναστική και τον Μαζικό Αθλητισμό. Εμφανώς συγκινημένος, αφού ευχαρίστησε για τη βράβευσή του τόνισε: «Συμπληρώσαμε εφέτος 22 χρόνια Φεστιβάλ-22 χρόνια επιτυχιών. Θα είμαστε πάντα στις επάλξεις. Θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε τόσο καλές διοργανώσεις. Θερμές ευχαριστίες στους γονείς που ωθούν τα παιδιά τους στον μαζικό Αθλητισμό. Πολλά μπράβο και στους γυμναστές για τις ακούραστες προσπάθειές τους. Συγχαρητήρια και στα παιδιά που με την υπομονή και επιμονή τους έφτασαν σ` αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Θέλω επίσης να συγχαρώ τους δήμους του νησιού που όλα αυτά τα χρόνια μας υποστήριξαν με κάθε τρόπο».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.