Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΑΜΗΣ

 
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΑΜΗΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΑΜΗΣ

ΣΑΜΗ 28080 Σάμη, 24-7-16
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΑΜΗΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥΣ.
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΦΘΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ ΕΠΙΜΕΡΙΖΟΝΤΑΙ.

ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΦΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ.

ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΜΕΣΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ.
ΡΟΖΑΝΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΤΟΥ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΥ (ΤΑΜΙΑΣ)
ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΟΜΕΝΙΚΟΣ (ΜΕΛΟΣ)
ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ (ΜΕΛΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.