Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΣΥΡΙΖΑ «γαμεί και δέρνει» στην Κεφαλονιά.

Από το Kefalonianews.gr

Δεν έχει ξαναματαγίνει κάτι τέτοιο στην Κεφαλονιά. Τριάντα – και χρόνια βρίσκομαι στην Κεφαλονιά, να χρησιμοποιούν βία καθηγητής εναντίον καθηγητή για συνδικαλιστικά θέματα, δεν έχει ξαναματαγίνει σας λέω.
Δεν αρέσει στον ΣΥΡΙΖΑ η δραστηριότητα της ΕΛΜΕ-ΚΙ και ιδιαίτερα του Διον. Γεωργόπουλου. Εξάλλου μη ξεχνάμε ότι του στείλανε φιρμάνι πριν λίγες μέρες «είστε επικίνδυνοι – είστε ανεπιθύμητοι», λες και τα σχολεία στο Ληξούρι είναι ιδιοκτησία του κ. Σπ. Παγώνη. Ο Οποίος μαζί με άλλους καθηγητές κήρυξαν τον πόλεμο στην ΕΛΜΕ-ΚΙ και ιδιαίτερα στον πρόεδρο αυτής Διον. Γεωργόπουλο.
Το θέμα ως φαίνεται είναι πολιτικό. Ενοχλούνται σφόδρα από την δραστηριότητα της ΕΛΜΕ-ΚΙ που δεν αφήνει να πέσει καρφίτσα κάτω όπως λένε σε τέτοιες περιπτώσεις.
Βοηθούντος και του κ. Κ. Γκούση περιφερειακού Διευθυντή εκπαίδευσης στην...
Κέρκυρα, δημιούργησαν ένα αρνητικό κλίμα. Μάλλον το κατάλληλο κλίμα για την επίθεση.
Η χειροδικία καθηγητή προς καθηγητή είναι ό,τι χειρότερο. Ιδιαίτερα αν βρίσκονται και μαθητές μπροστά.
Ήθελα ναξερα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν με την ενέργεια αυτή του στελέχους της. Έστω κι αν ο Διον. Γεωργόπουλος είναι υπερβολικός, υπερβάλει πολλές φορές στις διεκδικήσεις για τους μαθητές και τα σχολεία. (Αλίμονο αν λέγεται υπερβολή η διεκδίκηση για ένα καλύτερο σχολείο, τις υποδομές και τα μαθήματα). Έστω κι αν ο Διον. Γεωργόπουλος δεν αφήνει σε ησυχία τους κρατούντες αυτού του τόπου. Έστω, έστω……
Πρέπει λόγω πολιτικής αντιπαράθεσης με το ΚΚΕ να δημιουργούνται τέτοια απαράδεκτα φαινόμενα;

Ξεκάθαρα πράγματα.
Πίσω απ’ αυτή την αήθη επίθεση – χειροδικία στον πρόεδρο της ΕΛΜΕ-ΚΙ Διον. Γεωργόπουλο κρύβεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Κρύβεται καθηγητής «στελεχάρα» του ΣΥΡΙΖΑ που ενοχλείται με την δραστηριότητα της ΕΛΜΕ-ΚΙ ή μάλλον να το πούμε διαφορετικά ενοχλείται από την δραστηριότητα του Διον. Γεωργόπουλου μέλος του ΚΚΕ. Και ξέρετε κάτι, δεν πρέπει να είσαι του ΚΚΕ για να διαπιστώνεις ότι αυτή η ΕΛΜΕ-ΚΙ έχει ξεπεράσει τον εαυτό της σε δραστηριότητα.
Ενοχλούνται όλοι τους για την ανυπαρξία τους στα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εκπαίδευση εδώ στην Κεφαλονιά.
Ο κύριος καθηγητής έτρεχε μαζί με την ΕΛΜΕ-ΚΙ στο γραφείο του Δημάρχου (φωτο) τον περασμένο Σεπτέμβρη για να διαμαρτυρηθεί για την ανυπαρξίας βούλησης του Δήμου να φτιάξει τα σχολεία.
Τότε η ΕΛΜΕ-ΚΙ δεν ήταν ανεπιθύμητη;
Φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ στην Κεφαλονιά θέλει να δείξει ότι «γαμεί και δέρνει».

Σπ. Αλεβιζόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.