Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Α. ΘΕΟΠΕΦΤΑΤΟΥ: “Σε τρια ή τεσσερα χρόνια, όλα θα έχουν φτιάξει”


Συνέντευξη τύπου από την Βουλευτή δυο μέρες πριν μπει ο καινούργιος χρόνος. Την συνόδευσε ο Σπ. Παγώνης, ο οποίος ξεκίνησε και τη συνέντευξη, ανακοινώνοντας τα ονόματα των νέων μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ εδώ στην Κεφαλονιά και Ιθάκη.
Στη συνέχεια πήρε το λόγο η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, η οποία ομολογώ ότι έκανε φιλότιμες προσπάθειες να μας πείσει για τη (θετική) πορεία του ΣΥΡΙΖΑ γενικά αλλά και τοπικά. Να μου επιτρέψετε να αποφύγω τους χαρακτηρισμούς, τους πολιτικούς χαρακτηρισμούς, γιατί σαν οντότητα την Αφροδίτη την σέβομαι και την αγαπάω για όσα (υποθέτω) υφίσταται στις δύσκολες στιγμές που περνάει το...
κόμμα της.
Θ’ ακούσετε και θα δείτε την συνέντευξη, εκείνο όμως που δεν μπορώ να καταλάβω (δεν το κατάλαβα μέχρι το τέλος) είναι, αν και οι δυο Σπύρος και Αφροδίτη όσα είπαν και όσα ακούσαμε, αν τα πιστεύουν πραγματικά. Ωστόσο, παραδέχθηκε λάθη και καθυστερήσεις, αλλά όλα θα φτιάξουν σε βάθος χρόνου τριών ή τεσσάρων χρόνων. (Κάτι είναι κι αυτό).
Προτείνω, προς επιβεβαίωση των όσων έγραψα, να ακούσετε τι ειπώθηκε. Τα δυο πρώτα video είναι η συνέντευξη τα δυο επόμενα είναι οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις των δημοσιογράφων
Για να δείτε τα video εδω 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.