Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου:«Σήμερα νίκησε το ήθος και η αξιοπρέπεια του τόπου μας» (video)

Πανευτυχής εμφανίστηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας για τις καθιερωμένες δηλώσεις η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, η οποία ανανέωσε την Κοινοβουλευτική της θητεία, μετά την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεφαλονιά, αλλά και της δικής της επικράτησης στην σταυροδοσία.

«Αυτή η νίκη, δεν ανήκει ούτε στην Αφροδίτη, ούτε στον Μάκη, ούτε στο Αλέξανδρο ούτε καν στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η νίκη ανήκει σε όλους αυτούς που υπερέβησαν τις πολιτικές τους πεποιθήσεις και τις παραδόσεις τους, συσπειρώθηκαν γύρω μας και έκλεισαν τα αυτιά τους σε κάθε μικρό και μεγάλο εκβιασμό. Σήμερα νίκησε το ήθος και η αξιοπρέπεια του τόπου μας» ήταν τα λόγια από τη βουλευτή Κεφαλληνίας και Ιθάκης, την οποία συνεχάρη και ο... συνυποψήφιός της Μάκης Βασιλάτος την δήλωση του οποίου μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Παρών για να την συγχαρεί ήταν ο Περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος, ο αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας, αλλά και όλοι όσοι στάθηκαν στο πλευρό της σε αυτό τον προεκλογικό αγώνα, όπως ο Διονύσης Αραβαντινός, ο Κώστας Πετράτος και πολλοί άλλοι.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής
Βίντεο : Γιάννης Παπαδάτος

Η δήλωση από την βουλευτή Κεφαλονιάς Αφροδίτη Θεοπεφτάτου
Δείτε τα video εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.