Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ - Αλεξάκης Αλέξανδρος



Κέρκυρα 27/1/2015

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω απο καρδιάς καθέναν και καθεμία για την στήριξη τους, τόσο προσωπικά όσο και μέσω των συνυποψηφίων μου, στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ στην Κέρκυρα.

Σε ένα ασφυκτικό χρονικό πλαίσιο δώσαμε ένα τίμιο και αξιοπρεπή αγώνα. Τον δώσαμε μέσα σε ένα βαρύ πολιτικό κλίμα, αλλά και κόντρα σε θεμελιωμένους....
από δεκαετίες μηχανισμούς. Μέσα σε πολύ μικρό διάστημα - μόλις 20 ημερών - δώσαμε ΟΛΟΙ μαζί μια δύσκολη, δυνατή και πάνω από όλα έντιμη μάχη. Γνωρίζαμε εξαρχής τόσο τη δυσκολία του εγχειρήματος όσο και τις πολωτικές συνθήκες που επικρατούσαν σε αυτήν την εκλογική διαδικασία.

Μέσα σε αυτές τις συνθήκες πολιτεύθηκα με ειλικρίνεια, παραμένοντας πάντα ο εαυτός μου, πιστός στις αρχές και τις ιδέες μου. Θεωρώ τιμή μου που συνέβαλα στην πρώτη εκλογική μάχη και την αξιοπρεπή εμφάνιση του «Κινήματος» στην Κέρκυρα. Μένουν οι όμορφες στιγμές και οι σπουδαίοι άνθρωποι που γνώρισα. Είναι βέβαιο πως οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν και θα έρθει η ώρα που τα όνειρα μας θα ανθίσουν και θα πραγματοποιηθούν. Συνεχίζουμε !

Αλεξάκης Αλέξανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.