Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Διήμερη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα στην πρωτεύουσα του Ιονίου




Γιώργος Διδασκάλου: «Η Κέρκυρα αναδεικνύεται

σε πρωταγωνίστρια του Τουρισμού»

«Στην Κέρκυρα εκτελείται, αυτή τη στιγμή, ένας σημαντικός αριθμός έργων, πολλών εκατομμυρίων, που θα της επιτρέψουν όχι μόνο να διατηρήσει τη δεσπόζουσα θέση της, στον τομέα των υποδομών, στην ευρύτερη περιοχή του Ιονίου, αλλά και να αναδειχθεί σε πρωταγωνίστρια, στα θέματα του Τουρισμού, πανελληνίως.

Οφείλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Σπύρο Σπύρου, για τον ιδιαίτερο ζήλο, που δείχνει, μέχρι την τελευταία στιγμή και τον κόπο που καταβάλλει, ώστε να ολοκληρωθούν οι υποδομές του νησιού, μέσα στα...
προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα».



Αυτά ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Γιώργος Διδασκάλου, μετά την αυτοψία που πραγματοποίησε, σήμερα το πρωί, σε όλα τα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη της Κέρκυρας, με πρώτο αυτό του Προσήνεμου Μώλου, που υλοποιείται στο λιμάνι, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων.

Ο κ. Διδασκάλου, που βρίσκεται σε διήμερη επίσκεψη στο νησί των Φαιάκων, συμμετείχε, χθες, στα γραφεία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, σε τεχνική σύσκεψη της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας, που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του κ. Σπύρου, του προϊσταμένου της Διαχειριστικής Αρχής Π. Οικονόμου και υπηρεσιακών παραγόντων.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η ενημέρωση του Γενικού Γραμματέα για την πορεία εξέλιξης του Προγράμματος ΕΣΠΑ, καθώς και ο προγραμματισμός και σχεδιασμός του Προγράμματος ΣΕΣ της περιόδου 2014-2020.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Γενικός Γραμματέας είχε, χθες, ενημερωτικές συναντήσεις με στελέχη και υπηρεσιακούς παράγοντες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, στην Κέρκυρα, τους οποίους και συνεχάρη για το έργο που παράγουν, παρά τις αντιξοότητες και το μικρό αριθμό του διαθέσιμου προσωπικού.



Λεζάντα: Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Γιώργος Διδασκάλου ενημερώνεται από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Κερκύρας, Σπύρο Ανδριώτη για τα έργα που υλοποιούνται στο λιμάνι της Κέρκυρας, παρουσία του Περιφερειάρχη Σπύρου Σπύρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.