Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΥΖΑΝΑΣ ΠΕΦΑΝΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


ΑΝ.Α.Σ.Α 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
Απευθυνόμαστε σε όλους τους εργαζόμενους, τους μισθωτούς, τους ανέργους τους μικροεπαγγελματίες, τους αγρότες, τους νέους, τους φοιτητές και τους συνταξιούχους, που βλέπουν την ζωή τους να καταστρέφεται από τα Μνημόνια, που βλέπουν το μεροκάματο τους να λιγοστεύει, που υφίστανται την εργασιακή ανασφάλεια, που ζουν με το φόβο της απόλυσης η του λουκέτου, που βλέπουν την σύνταξή τους να λιγοστεύει, που βλέπουν τα χρόνια να...
περνούν μέσα στην ανεργία. 

Απευθυνόμαστε σ’ όλη την αγωνιζόμενη κοινωνία λέγοντας τους, πως εδώ και τώρα πρέπει όλα τα επι μέρους κινήματα να ενωθούν με την ΑΝ.Α.Σ.Α, στο μεγάλο χείμαρρο ανατροπής της Μνημονιακής πολιτικής που εφαρμόζει η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Ιονίων, για την σωτηρία και επιβίωση της κοινωνικής πλειοψηφίας. 

Είναι κοινή πεποίθηση όλου του κόσμου ότι τα προβλήματα είναι κοινά και έχουν να κάνουν με το Μνημόνιο και την καταστροφή που αυτό έχει φέρει στη ζωή τους.

Γύρω μας ο κόσμος μιλάει για την ανεργία, για την ερήμωση της υπαίθρου λόγω της τραγικής συρρίκνωσης της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, εξαιτίας της συμμετοχής της χώρας στην Ε.Ε.

Μιλάει για τα παιδιά του, που είτε δουλεύουν σε απάνθρωπες συνθήκες εργασίας, είτε παίρνουν το δρόμο της ξενιτιάς. 

Ο κόσμος είναι πικραμένος και πολλές φορές αποκαρδιωμνος .

Αισθανεται να βρισκεται σε αδιεξοδο. 

Έχει όμως συνειδητοποιήσει ότι όλα τα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι συνδεδεμένα με τις εξελίξεις στην κεντρική πολιτική σκηνή και οι Περιφερειακές εκλογές είναι μια σημαντική πολιτική μάχη. 

Η ανατροπή στα Ιόνια Νησιά, δεν γίνεται μόνο με την διαδικασία της ανάθεσης αλλά και με συνθήκες κινήματος. 

Έχει μεγάλη σημασία σε τι κατάσταση θα βρίσκεται το λαϊκό κίνημα. 

Εμείς στην ΑΝ.Α.Σ.Α θέλουμε να συντελέσουμε στην ύπαρξη ενός όσο το δυνατόν πιο μαχητικού, πιο μαζικού, πιο αντιμνημονιακού κινήματος .

Η ΑΝ.Α.Σ.Α φιλοδοξεί να βρεθεί με την ψήφο των συμπολιτών μας στο τιμόνι της Περιφέρειας στα Ιόνια Νησιά και να αποτελέσει τη φωνή της αγωνιζόμενης κοινωνίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την διασφάλιση των συμφερόντων της κοινωνίας και την ανάπτυξη των Νησιών μας, φιλοδοξεί να συμβάλλει στην υπεράσπιση του περιβάλλοντος και να βάλει φραγμό στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας μέσω ΤΑΙΠΕΔ . 

ΨΗΦΙΣΕ ΑΝ.Α.Σ.Α ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ 

ΣΟΥΖΑΝΑ ΠΕΦΑΝΗ 
Υ/φια Περιφερειακη Συμβουλος με την ΑΝ.Α.Σ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.