Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΕΝΙΑΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΕΝΑΚ) - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ
3 Μάρτη 2014
Ο νέος κύκλος "διαπραγματεύσεων" κυβέρνησης - Τρόικα βρίσκεται σε εξέλιξη, εν όψει της επικείμενης συνεδρίασης του eurogroup και της καταβολής της "δόσης".
Τα ιμπεριαλιστικά κέντρα γίνονται ολοένα και πιο "επιθετικά" στις στοχεύσεις τους, ενώ όπως έχουμε επανειλημμένα τονίσει, η λίστα του ΟΟΣΑ αξιοποιείται πλέον, έχοντας παντελώς αυθαίρετα προσλάβει, χαρακτηριστικά "νέου μνημονίου" - ενώ η κυβέρνηση και τα "ευθυγραμμισμένα" ΜΜΕ συνεχίζουν να την αποκαλούν - δήθεν - με τον πρωτότυπο προσδιορισμό της"εργαλειοθήκης"... Τα μέτρα της λίστας, που η...
τρόικα απαιτεί ολοκληρωτική εφαρμογή τους, το εργασιακό καθεστώς της χώρας γενικότερα, θέματα της υγείας και η μεθόδευση για τις άμεσες απολύσεις - διαθεσιμότητες πολλών χιλιάδων εργαζομένων στο Δημόσιο, αποτελούν σε αυτή τη φάση βασικές προτεραιότητες Τρόικας και κυβέρνησης στις συζητήσεις τους. 
Η κλιμάκωση της λαικής εργατικής και ευρύτερα κοινωνικής αντίστασης για την ματαίωση των αντεργατικών αντικοινωνικών σχεδιασμών και αθλιοτήτων, αποτελεί λαϊκή προτεραιότητα και μονόδρομο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.