Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Γερ.Δημητράτος: "Ριζοσπάστες ξανά"


Η συγκυβέρνηση για μια ακόμα φορά αθέτησε υποσχέσεις και συμφωνίες.
Παρά τις διαβεβαιώσεις, το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, όπως μετονομάσθηκε το "Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας"ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται στο μηχανογραφικό δελτίο των φετεινών εξετάσεων.
Το ποσοστό "επιτυχίας" κατά 80%, που ανακοίνωσαν πέρυσι, οι τοπικοί τοποτηρητές της Ύπατης Αρμοστείας των Αθηνών, θα πρέπει να το κατεβάσουν.
Ούτως ή άλλως δεν προτιθέμεθα να διαμαρτυρηθούμε με την έκδοση καταγγελτικών ανακοινώσεων. Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορούμε να τα...κάνουμε και μόνοι μας, χωρίς να πάψουμε να απαιτούμε όσα μας χρωστάτε. Το ΤΕΙ είναι περιουσία του Κεφαλονίτικου λαού και των δωρητών του. Τα αυριανά ή μεθαυριανά άδεια κτήρια δεν σκοπεύουμε να τα παραδώσουμε προς πώληση στο ΤΑΙΠΕΔ. Η Βαλλιάνειος Σχολή που τα φιλοξενεί είναι μέρος της Ιστορίας και της Κληρονομιάς μας.
Το ΤΕΙ που εσείς κλείνετε θα γίνει Πνευματική και Εκπαιδευτική Στέγη των Κεφαλλήνων. Αν χρειαστεί, ακόμα και με κατάληψη.
Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις και δυνατότητες να το κάνουμε το καλύτερο Πανεπιστήμιο του κόσμου. Ένα Πανεπιστήμιο που θα ανήκει στο λαό της Κεφαλονιάς. Στο Δήμο των Κεφαλλήνων. Θα γίνει το πρώτο Δημοκρατικό Πανεπιστήμιο του κόσμου.
Όταν Θέλουμε, Μπορούμε.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ    ΞΑΝΑ

ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος
ΠΗΓΗ: http://pronnoi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.