Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: TO ΨΗΦΙΣΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΘΡΕΨΑΝ


ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΡΟΤΑΣΗ   ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ   ΓΙΑ   ΤΗ   ΧΡΥΣΗ   ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΣΙΝ  ΒΡΑΔΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 7-10-2013
 Αποδοκιμάζουμε  απερίφραστα τη φασιστική και εγκληματική δράση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
   Ενημερώνουμε το λαό ότι η ελευθερία του λόγου της έκφρασης και συμμετοχής στα κοινά  μέσω ελεύθερων εκλογών σε ένα πολυκομματικό πολίτευμα είναι το  θεμελιωδέστερο  δικαίωμα που καταξιώνει τη προσωπικότητα  ενώ  η Χρυσή Αυγή  επιδιώκει τη κατάλυση......
της  ελευθερίας του λόγου και τη κατάργηση κάθε μορφής  δημοκρατικού  πολιτεύματος.
 ή συστήματος.
   Το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής  το γέννησαν και το εξέθρεψαν  η  αιφνιδιαστική γιγάντωση της ανεργίας και της φτώχειας στην Ελλάδα, η εξολόθρευση της μικρομεσαίας τάξης  και  η αγανάκτηση του κόσμου για το σάπιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που. Συνέβαλε και η επικίνδυνη κυβερνητική θεωρία των «δύο άκρων».

  Η αντιμετώπισή της Χρυσής Αυγής  πρέπει να γίνει κυρίως με όρους πολιτικούς, χωρίς  τις κυνικές παρεμβάσεις  στη δικαιοσύνη και μάλιστα όταν δεν υπάρχει γνώση της δικογραφίας.

   Οι πολιτικοί όροι αντιμετώπισης του νεοφασισμού είναι η μείωση της ανεργίας,  μισθοί και συντάξεις αξιοπρέπειας, η παροχή πραγματικά δωρεάν υγείας και παιδείας στο λαό, πρόσβαση όλων των απόψεων  στα ΜΜΕ  και  ανατροπή αυτού του σάπιου πολιτικού ολιγαρχικού συστήματος από ένα αποκεντρωμένο Πολίτευμα  Πραγματικής Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας, με  Θεσμική και οικονομική ισχυροποίηση των θεσμών άμεσης Λαικής  Εξουσίας, των Δήμων και των Περιφερειών, με κατοχύρωση του ακηδεμόνευτου και ακομμάτιστου χαραχτήρα της Αυτοδιοίκησης ως βάθρου της Δημοκρατίας.


 ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ
Δικηγόρος
Στον Άρειο Πάγο  & στο Συμβούλιο της Επικρατείας
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
Στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Αριστοτέλη Σίδερη 3 Τ.Κ. 49 100 – ΚΕΡΚΥΡΑ
Τηλ.: 26610 37627, fax: 2661 0 48517
e-mails:yorgoskaloudis@gmail.com,yorgoskaloudis@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.