Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΝΕΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΠΥΡΟΥ για τον ΧΥΤΑ ΤΕΜΠΛΟΝΙΟΥ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ για τα ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ
Επικεφαλης: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ περιφερειακός σύμβουλος
www.thodoros.gr             anasa.ionia@gmail.com    info@thodoros.gr
ΝΕΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
Δεν εισάγει για συζήτηση στο ΠΣ το θέμα «ΧΥΤΑ ΤΕΜΠΛΟΝΙΟΥ»
παρά την δημόσια δέσμευση του! τι θέλει να κρύψει;
Νέο κρούσμα αυταρχικής και αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς του περιφερειάρχη και του προέδρου του ΠΣ ,που αρνούνται να εισάγουν για συζήτηση στο ΠΣ το εκρηκτικό για την Κέρκυρα θέμα του ΧΥΤΑ στο Τεμπλόνι, παρά το ότι είχαν δημοσία δεσμευθεί για....
το αντίθετο!
Το ζήτημα είχε τεθεί από την ΑΝ.Α.Σ.Α με επιστολή στις 25/7/2013, και προτάθηκε ως εκτός ημερήσιας διάταξης στο ΠΣ της 9/8/2013 ,όπου απορρίφθηκε μεν από την παράταξη της πλειοψηφίας ,δόθηκε δε υπόσχεση από τον περιφερειάρχη και τον αντιπριφερειάρχη Κέρκυρας ότι θα συζητηθεί με κανονική διαδικασία στο πρώτο ΠΣ που θα γίνει στην Κέρκυρα ώστε να υπάρχουν όλα τα στοιχεία! 
Η ΑΝ.Α.Σ.Α θα επαναφέρει το ζήτημα του ΧΥΤΑ Τεμπλονίου στο προσεχές συμβούλιο 6/7-10-2013.

Ακολουθεί η επιστολή που έστειλε η ΑΝ.Α.Σ.Α στον πρόεδρο του ΠΣ μετά την τελευταία εξέλιξη.

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ,

Την 25/7/2013 είχα αποστείλει επιστολή με την οποία ζητούσα να συζητηθεί το θέμα του ΧΥΤΑ ΤΕΜΠΛΟΝΙΟΥ  στο αμέσως επόμενο ΠΣ ως θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης.

Κατά την συνεδρίαση αυτή , 9/8/2013, μετά από ψηφοφορία και με ψήφους 13 έναντι 12 το θέμα αυτό δεν εισήχθη για συζήτηση.

Δόθηκε όμως από τον περιφερειάρχη και τον αντιπεριφερειαρχη Κερκύρας η υπόσχεση –δέσμευση ότι το θέμα θα εισαχθεί ως κανονικό θέμα ΗΔ στο πρώτο ΠΣ που θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα.

Παρά ταύτα, το θέμα δεν περιλαμβάνεται στην ΗΔ των θεμάτων που θα συζητηθούν στο ΠΣ Κυριακή και Δευτέρα 6 και 7/10/2013.

Επειδή υπήρξε σαφής δέσμευση των παραπάνω δυο κορυφαίων παραγόντων της ΠΙΝ, θεωρώ σοβαρή παράλειψη εκ μέρους σας την μη ένταξη του σοβαρού αυτού θέματος που απασχολεί τους Κερκυραίους πολίτες στην ΗΔ.

Για τον λόγο αυτό σας ζητώ να εντάξετε το θέμα ΧΥΤΑ ΤΕΜΠΛΟΝΙΟΥ στην ΗΔ μέσω ορθής επανάληψης της σχετικής προσκλήσεως.

Αν δεν το πράξετε, τιμώντας ως έχετε υποχρέωση τα λεγόμενα και υπεσχημένα περιφερειάρχη και αντιπεριφερειάρχησας ενημερώνω ότι ως επικεφαλής παράταξης θα εισάγω το θέμα αυτό στην συνεδρίαση της Κυριακής 6/10/2013.

Θεόδωρος Γαλιατσάτος

Περιφερειακός σύμβουλος

Επικεφαλής ΑΝ.Α.Σ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.