Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Αντιμνημονιακή κυβέρνηση συνεργασίας ή εκλογές;


Δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών διαμορφώνουν ένα κλίμα, σύμφωνα με το οποίο κατά τις διεξαγόμενες διαπραγματεύσεις η τρόικα των δανειστών πιέζει για νέα «οριζόντια» μέτρα ενώ η κυβέρνηση αντιστέκεται.

Ο Αντώνης Σαμαράς γνωρίζει πως η κοινωνία δεν αντέχει άλλα μέτρα, αλλα ούτε και μπορεί να τα περάσει στη Βουλή & εκτιμούμε πως η αντιμνημονιακή στροφή, πριν την ανάληψη της Προεδρίας από την Ελλάδα, (εφόσον η τρόικα διατηρήσει τις αξιώσεις της) είναι μόνοδρομος. Το πλέον ευνοϊκό για τον Πρωθυπουργό σενάριο θα ήταν η δημιουργία μιας νέας αντιμνημονιακής κυβέρνησης συνεργασίας, (σίγουρα χωρίς συμμετοχή Βενιζέλου), που θα πιέσει την Ευρώπη για ένα γενναίο κούρεμα χρέους που θα....
πρέπει να συνοδευθεί με νέο δάνειο που θα χρηματοδοτήσει την ανάπτυξη. Σε όλα τα παραπάνω, πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη, το χθεσινό άδειασμα Βενιζέλου από το Δημήτρη Αβραμόπουλο στη Βουλή. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ εφόσον μπει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στο κάδρο για τα σκάνδαλα του παρελθόντος, σε μια αντιμνημονιακή στροφή Σαμαρά πιστεύουμε πως θα μας εκπλήξει.. Όσο αφορά τώρα τους Ανεξάρτητους Έλληνες & τις άλλες ανεξάρτητες φωνές της δεξιάς, οι θέσεις τους είναι γνωστές. 
Ίδωμεν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.