Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΡΟΜΠΟΛΑΣ


Τον Αγροτοβιομηχανικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Ρομπόλας Κεφαλληνίας στα Ομαλά επισκέφτηκε την Παρασκευή το πρωί, 27/09/2013, η Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης. 
Η κυρία Θεοπεφτάτου ξεναγήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού που καλύπτουν πάνω από 2.000τ.μ., και ενημερώθηκε λεπτομερώς για τους χώρους της οινοποίησης, της αποθήκευσης, της εμφιάλωσης, του εκθετήριου καθώς και της κάβας. Η Βουλευτής και με...... την ιδιότητά της ως πολιτικός μηχανικός συζήτησε διεξοδικά με τους εκπροσώπους του συνεταιρισμού για την αποκατάσταση της στέγης αλλά και για μία σειρά από άλλα ζητήματα.
Η επέκταση και αναδιάρθρωση των αμπελώνων του τόπου, η προώθηση της βιολογικής καλλιέργειας, η βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων καθώς και η παροχή κινήτρων για την εγκατάσταση νέων αμπελοκαλλιεργητών είναι ορισμένοι από τους στόχους του συνεταιρισμού των παραγωγών της Ρομπόλας. Ωστόσο, ο συνεταιρισμός αποτελεί το βασικό πυλώνα ανάπτυξης της αγροτικής οικονομίας. Γι’ αυτό η στήριξή του θα πρέπει να είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας.
Αργοστόλι, 27/09/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.