Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ H SEA LINK FERRIES ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΙΘΑΚΗ;


Παρελθόν, όπως φαίνεται, αποτελεί η ιδέα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του Μεσολογγίου με τα Ιόνια Νησιά, αφού οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρία Sea Link Ferries (θυγατρική της ΝΕΛ) κατέθεσε στο Σ.Α.Σ έγγραφο με ημερομηνία 8/4/2013 και στο οποίο γνωστοποιεί την πρόθεσή της να αποσυρθεί από τη γραμμή Μεσολόγγι - Κεφαλονιά - Ιθάκη, επικαλούμενη διάφορους λόγους και δυσκολίες.

Αυτό βέβαια δεν έχει μέχρι στιγμής ανακοινωθεί επίσημα, ωστόσο όμως μια τέτοια εξέλιξη αποτελεί άλλο ένα πλήγμα για το Μεσολόγγι, το οποίο .......περίμενε αυτή τη σύνδεση μετά μάλιστα και τα μεγάλα σχέδια που είχαν ανακοινωθεί για την ανάπτυξη της πόλης, η οποία θα ερχόταν από τη θάλασσα.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Κατσούλης και οι συνεργάτες του κάνουν επαφές για την αναζήτηση άλλης εταιρείας, που θα δεχθεί να δρομολογήσει κάποιο από τα πλοία της στη εν λόγω γραμμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.