Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΘΕΟΦΙΛΟΣ: Η δημοτική αρχή έχει αρχίσει να χάνει την ψυχραιμία της


Αργοστόλι 05-06-2013 

Μέρα με τη μέρα η επικοινωνία του δημότη με την τοπική εξουσία, λόγω της αποκέντρωσης των υπηρεσιών και της γραφειοκρατίας που μας επέβαλλε ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, δυσχεραίνει. Τη δυσκολία αυτή έρχεται να τη καλύψει ο τοπικός τύπος, έντυπος και ηλεκτρονικός, που καλείται να παρακολουθεί τα τοπικά δρώμενα, να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί τόσο τον πολίτη όσο και τη δημοτική αρχή σε τοπικά ζητήματα. 
Ο τοπικός τύπος αποτελεί πλέον βήμα έκφρασης των συμπολιτών μας, επισημαίνοντας τα .........
προβλήματα της τοπικής κοινωνίας, γνωστοποιώντας τις δράσεις της δημοτικής αρχής και αποτελώντας με αυτό τον τρόπο δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των τοπικών αρχόντων και του δημότη.
Από τη στιγμή που τα κίνητρα του εκδότη, του ιδιοκτήτη διαδικτυακού χώρου ενημέρωσης, του δημοσιογράφου είναι η ανιδιοτελής αγάπη για τον τόπο του και δεν θίγονται προσωπικά ζητήματα ή η αξιοπρέπεια οποιουδήποτε δημότη ή αιρετού, θεωρούμε κάθε προσπάθεια φίμωσης ή εκφοβισμού τους απαράδεκτη.

Είμαστε σίγουροι ότι οι συμπολίτες μας διαθέτουν όλα τα εφόδια για να διακρίνουν την πραγματικότητα και να διαμορφώσουν προσωπική άποψη.

Η δημοτική αρχή όμως έχει αρχίσει να χάνει την ψυχραιμία της και να τα βάζει με όλους και όλα.

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Επικεφαλής της

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.