Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Επεισόδιο στο δημοτικό συμβούλιο: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Γαλάτης και Ρουχωτάς


Απροσδόκητη όσο και επεισοδιακή εξέλιξη είχε το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, το οποίο διεκόπη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στο έβδομο θέμα (από τα 25) της ημερήσιας διάταξης. Ωστόσο με την διακοπή του ο πρόεδρος της Διαδημοτικής Άγγελος Γαλάτης και ο Βασίλης Ρουχωτάς λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Αιτία του άγριου έτσι όπως εξελίχθηκε καβγά, ήταν το 4ο – 5ο και 6ο θέμα της ημερήσιας διάταξης, όσον αφορά την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ».

Λόγω της μη ύπαρξης στο συμβούλιο υπαλλήλου από την τεχνική υπηρεσία του δήμου που ήταν προγραμματισμένο να κάνει την εισήγηση, την εισήγηση κλήθηκε να κάνει ο ίδιος ο Άγγελος Γαλάτης και κάπου εκεί ξέσπασε η διαμάχη, καθώς όταν σύμβουλοι της αντιπολίτευσης (μεταξύ αυτών ο Βασίλης Ρουχωτάς και ο Διονύσης Αραβαντινός) θεώρησαν πολύ επιφανειακή και με λίγες λέξεις την εισήγηση του προέδρου της Διαδημοτικής. «Πρόκειται για έργο 6 εκατομμυρίων ευρώ δεν μπορούμε να παίζουμε» έλεγε και ξαναέλεγε ο Βασίλης Ρουχωτάς σε έξαλλη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.