Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Να κλείσει το στόμα του ο Κεδίκογλου και όχι η ΕΡΤ


Η Κυβέρνηση μέσω του Γκαιμπελίσκου της, Σ. Κεδίκογλουαποφάσισε μέσα σε ένα απόγευμα να κλείσει την Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, με προεδρικό διάταγμα που παραπέμπει σε εποχές δικτατορίας. Η απαράδεκτη αυτή απόφαση έχει στόχο την ενίσχυση των Ιδιωτικών μέσων – εθνικών εργολάβων - που με τις ευλογίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μοιράζουν τα πεδία εκμετάλλευσης της χώρας.
Ο χρόνος στον οποίο επέλεξαν το κλείσιμο της ΕΡΤ δεν είναι καθόλου τυχαίος καθώς επίκειται μεγάλο κύμα ιδιωτικοποιήσεων και εκποίησης Δημόσιας Περιουσίας και για να επιτευχθεί με τη χαμηλότερο κόστος έπρεπε να φιμωθεί το λιγότερο λογοκριμένο ευρύτατο μέσο μαζικής ενημέρωσης της χώρας. Αυτό.......
 θα δώσει την ενημέρωση στην αποκλειστικότητα των μεγαλοεργολάβων που ελέγχουν τα υπόλοιπα ιδιωτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό από την ουσία του πράγματος, που είναι η κατάφορη ληστεία όλων των πόρων και των δημοσίων αγαθών από το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο.
Οι “δικαιολογίες” που παρουσίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι πέρα για πέρα προσχηματικές και στοχεύουν στα πιο συντηρητικά ένστικτα του λαού. Οι ιερές αγελάδες, η αδιαφάνεια, οι σπατάλες και η κακοδιαχείριση είναι εξ ολοκλήρου αποτέλεσμα των εγκάθετων διοικήσεων των εκάστοτε κυβερνήσεων και είχαν πρωταρχικό στόχο την απαξίωση της ΕΡΤ , ώστε να μπορούν να την κλείσουν πιο εύκολα. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ δεν έχουν καμία σχέση με όλο αυτό το σάπιο καθεστώς!
Η Κυβέρνηση έχει φτάσει στο έσχατο σημείο να αξιοποιεί και να υιοθετεί εξ ολοκλήρου την ατζέντα της Χρυσής Αυγής, καθώς οι τελευταίοι είχαν προεκλογική δέσμευση το κλείσιμο της. Αλλά υιοθετούν και τις αυταρχικές πρακτικές που με την επίδειξη δύναμης και τα όργανα καταστολής έκλεισαν τους πομπούς σήματος. Αυτές οι φασιστικές πρακτικές δεν θα περάσουν!
  • Να ΜΗΝ κλείσει η ΕΡΤ – Να ΜΗΝ απολυθεί κανένας εργαζόμενος από την ΕΡΤ και τις Δημόσιες Υπηρεσίες
  • Εκφράζουμε την απεριόριστη Αλληλεγγύη και Στήριξη μας στους Εργαζόμενους της ΕΡΤ
  • Να υπερασπιστούμε το δικαίωμα μας στην Ελεύθερη Δημόσια Τηλεόραση

ΠΟΡΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΧΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.