Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013

Κυλλήνη: Την τρίτη φορά τον σκότωσαν - Νεκρός 63χρονος από τις σφαίρες ληστή


Θύμα ληστείας έπεσε ένας βενζινοπώλης στην Κάτω Παναγιά Κυλλήνης. Ηταν η τρίτη φορά και αποδείχτηκε μοιραία καθώς έμελλε να του στοιχίσει και τη ζωή...
«Έβαλε το χέρι στην τσέπη να δώσει τα λεφτά και εκείνος τον πυροβόλησε… Γιατί τόσες φορές δίναμε τα λεφτά κι έφευγαν…». Τα συνταρακτικά αυτά λόγια της συζύγου του δολοφονημένου Δημήτρη Κουτρουμάνου, συγκλονίζουν. 
Όπως γράφει το ilialive, ο ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων – μαζί με το γιο του – ήταν τρίτη φορά που έπεφτε θύμα ληστείας… και έμελλε να είναι και η τελευταία. Το έγκλημα που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Ηλείας, συνέβη το βράδυ της Παρασκευής μετά τις δέκα, στην ....... περιοχή Κάτω Παναγιά Κυλλήνης, στο πρατήριο υγρών καυσίμων του 63χρονου θύματος.
Ετοιμαζόταν να κλείσει το πρατήριο και ήταν όπως πάντα μαζί με τη σύζυγό του. Ποτέ δεν έμενε ένας πίσω από την οικογένεια καθώς άλλες δύο φορές η επιχείρηση και πίσω ακριβώς το σπίτι είχαν βρεθεί στο στόχαστρο ληστών.

Ο ληστής που είναι πιθανό να έχει συνεργό, ήρθε πεζός όπως και την προηγούμενη φορά στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού, εμφανίστηκε εντελώς ξαφνικά μπροστά στο αντρόγυνο, την ώρα που κλείδωναν την πόρτα για να φύγουν.

Φορώντας μάσκα απείλησε με πιστόλι τον 63χρονο. Εκείνος έβαλε το χέρι στην τσέπη να δώσει την είσπραξη και ο δράστης τον πυροβόλησε εν ψυχρώ και από κοντινή απόσταση δύο φορές στο λαιμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.