Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Ο Τέρενς Κουίκ στην Κεφαλονιά Τετάρτη 22-05-2013


Ανεξάρτητοι Έλληνες
Νομού Κεφαλληνίας κ Ιθάκης
Δελτίο Τύπου 
Προς: ΜΜΕ Κεφαλονιάς & Ιθάκης
Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της περιοδείας του, σε όλη σχεδόν την Ελλάδα και ιδιαίτερα στους νομούς που έχει υπό την Βουλευτική του εποπτεία, ο Βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κος Τέρενς Κουίκ, θα βρίσκετε στην Κεφαλονιά το πρωί της Τετάρτης 22/05/2013. 

Ο κος Κουίκ με μέλη της συντονιστικής Κεφαλονιάς & Ιθάκης θα βρεθεί στην αγορά και τους εμπορικούς δρόμους του Αργοστολίου και στην συνέχεια, 

θα επισκεφθεί την νέα πτέρυγα «Βεργωτή» του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, η......οποία όπως είναι γνωστό ενώ έχει αποπερατωθεί εδώ και καιρό και μπορεί να παρέχει υπηρεσίες υψίστης σημασίας, παραμένει κλειστή. 

Μετά την επίσκεψή του στη νέα πτέρυγα «Βεργωτή» του Νοσοκομείου, ο κος Κουίκ θα παραθέσει συνέντευξη τύπου, στο χώρο του ξενοδοχείου «ΌΛΓΑ» στις 14:00. 

Η συνέντευξη θα είναι εφ΄ όλης της ύλης και παρακαλούνται να παραβρεθούν οι εκπρόσωποι, όλων των μέσων μαζικής ενημέρωσης Κεφαλονιάς & Ιθάκης. 

Η Συντονιστική Επιτροπή Κεφαλονιάς & Ιθάκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.