Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣTΗΡΙΟ: Οικογένειας Παναγή Σπυρίδωνος Γασπαρινάτου


Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ T Η Ρ Ι Ο
 Η οικογένεια του εκλιπόντος  Παναγή Σπυρίδωνος Γασπαρινάτου, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Αργοστολίου για όσα προσέφεραν στον αγαπημένο μας σύζυγο και πατέρα κατά την πολυήμερη παραμονή του εκεί.
Το νοσοκομείο Αργοστολίου επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό έργο και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μέσα από αντίξοες συνθήκες μοχθούν για να προσφέρουν στους ασθενείς  τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίας νοσηλείας. Οι αρμόδιοι πρέπει να στηρίξουν σε μέγιστο βαθμό την προσπάθεια τους και να.......
φροντίσουν για την αναβάθμισή του.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τη μη κερδοσκοπική εταιρεία ¨Άγιος Λουκάς ο Ιατρός (Συμφαιρουπόλεως)¨ για τη βοήθεια που πρόσφερε στον πατέρα μας,  με την προσφορά της στην ανακαίνιση του ξενοδοχειακού εξοπλισμού του νοσοκομείου.
Ευχαριστούμε επίσης τον ιδιώτη ιατρό κ. Ιωάννη Αντωνάτο για όσα πρόσφερε στο αγαπημένο μας Σύζυγο και Πατέρα,  κατά την πολύχρονη περιπέτεια της υγείας του.
Τέλος ευχαριστούμε από καρδιάς τους Ιερείς και τους Ιεροψάλτες για την παρουσία τους στην εξόδιο ακολουθία και όσους μας συμπαραστάθηκαν στην απώλεια του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα.

Η σύζυγος  και τα παιδιά
του εκλιπόντος
Παναγή Σπυρίδωνος Γασπαρινάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.