Κυριακή, 7 Απριλίου 2013

ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΑΜΗΣ.


Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου, χτες Σάββατο 6/5/2013 στην αίθουσα τελετών του Γυμνασίου-Λυκείου Σάμης, το Θεατρικό Εργαστήρι της πόλης για άλλη μία χρονιά μας προσέφερε μοναδικές στιγμές δημιουργίας και αγάπης για το θέατρο. 
Την πολύ ωραία βραδιά άνοιξαν οι... Τζούλια Δόριζα ( ηθοποιός ) και ο Σταύρος Παπαδάτος ( σκηνοθέτης ). Το πηγαίο χιούμορ τους και οι εύστοχοι αυτοσχεδιασμοί τους, μαςπροϊδέασαν για το τι θα ακολουθούσε στην συνέχεια! Το μήνυμα για την Π.Η.Θ. γραμμένο από τον Ντάριο Φο, διάβασε η .... Ζωή Στεφανάτου. 
Η Θεατρολόγος Γεωργία Καβαλλιεράτου-Κοσκινιώτου, αναφέρθηκε με ομιλία της, στη ζωή και το έργο του μεγάλου θεατρικού συγγραφέα Παύλου Μάτεση. Ακολούθησαν τρία μονόπρακτα... η κατσίκα του Γ. Σκούρτη και η Μεγάλη Κομπίνα και το Δίκαννο του Κ. Μουρσελά. Και στα τρία μονόπρακτα, απολαύσαμε μοναδικές ερμηνείες από ερασιτέχνες ηθοποιούς, αλλά με περισσή αγάπη γι' αυτό που κάνουν!!! 
Με την καθοδήγηση του Σταύρου και της Τζούλιας, όλα τα παιδιά που ερμήνευσαν τους ρόλους, άγγιξαν πολύ υψηλά επίπεδα ερμηνείας. Το χειροκρότημα από το κοινό στο τέλος, για όλους τους συντελεστές της βραδιάς, ήταν το μεγάλο μπράβο.

Οι συντελεστές των θεατρικών μονόπρακτων ήταν: εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.