Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Επίσκεψη του νέου διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλονιάς στον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ  ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
ΣΩΤΗΡΗ ΚΟΥΡΗ                 
Αργοστόλι,   24-04-2013
  Αρ. Δελτίου 39
Επίσκεψη του νέου διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλονιάς στον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης
Τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης επισκέφτηκε σήμερα ο νέος διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλονιάς και Ιθάκης κος Α. Αυγέρης με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του. 
Ο κος Κουρής συνεχάρη τον κο Αυγέρη και του ευχήθηκε δημιουργική και........
επιτυχή θητεία ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως η Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλονιάς έχει έως τώρα παρουσιάσει σημαντικά επιτεύγματα αναφορικά με την πάταξη της εγκληματικότητας και την διατήρηση της ασφάλειας και της ευνομίας στην περιοχή. 
Ο Αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε πως οι Περιφερειακές  Ενότητες Κεφαλονιάς και Ιθάκης προσβλέπουν στη συνέχιση της αγαστής και εποικοδομητικής συνεργασίας με την Αστυνομική Διεύθυνση σε κλίμα σύμπνοιας και αμοιβαιότητας, με περισσότερες επιτυχίες και ωφέλιμα έργα.  Δήλωσε ακόμη πως: «Εμείς παραμένουμε στην διάθεσή σας για οτιδήποτε μπορούμε να συνδράμουμε στο έργο σας, βάσει των δυνατοτήτων μας και από την θέση ευθύνης μας. Καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας.»

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ


ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.