Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2013

Πρώην playmate, δασκάλα στο «κατηχητικό» της Χρυσής Αυγής


Η συμμετοχή της στο διαγωνισμό Playmate το 2005 και οι καυτές φωτογραφήσεις που ακολούθησαν, την ανέδειξαν ως μία από τις πιο σέξι Ελληνίδες. Λίγα χρόνια μετά, η Χριστίνα Σάμη βάζει και πάλι «φωτιά», αυτή τη φορά όχι με τις εντυπωσιακές αναλογίες της, αλλά με την επιλογή της να γίνει μέλος της Χρυσής Αυγής.
Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η ξανθιά καλλονή πρόκειται.........σύντομα να διδάξει αρχαία ελληνικά και αγγλικά σε παιδιά, στο πλαίσιο της «διάπλασης των παίδων» που ξεκίνησε το ακροδεξιό κόμμα, ή «κατήχησης» όπως χαρακτηρίζουν άλλοι τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Του Παναγιώτη Σουρέλη

«Μου έχει γίνει πρόταση να διδάξω στην τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στα Βόρεια Προάστια, όπου είμαι μέλος. Έχω πτυχίο φιλολογίας από το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και αγγλικών από την Ελληνοαμερικανική Ένωση» παραδέχεται η ίδια, ενώ χαρακτηρίζει απαραίτητη και την ένταξη του μαθήματος της ελληνικής ιστορίας, όπως έχει προαναγγείλει ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης: «Στις τοπικές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής τα παιδιά θα μάθουν πράγματα που δεν διδάσκονται στο σχολείο. Tους μαθαίνουν παραποιημένη την ελληνική ιστορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.