Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΑΘΗΝΑ»


ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αργοστόλι, 8/3/2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΑΘΗΝΑ» ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ.
 Το σχέδιο «Αθηνά» ακόμα και στη δήθεν βελτιωμένη μορφή του, δεν βασίζεται σε επιστημονικά και εκπαιδευτικά κριτήρια, αναιρώντας τα κριτήρια τα οποία το ίδιο το υπουργείο έχει θεσπίσει. Βάσει αυτού του σχεδίου και παρά το γεγονός ότι το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, σαν ίδρυμα, πληροί τις προδιαγραφές και καθίσταται βιώσιμο, απορροφάται από το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και δημιουργείται ένα νέο ίδρυμα, υπό το γενικό τίτλο «ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων». Έπειτα από ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του...............
φοιτητικού συλλόγου, αποφασίστηκε πως σαν ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, διεκδικούμε να μην κλείσει κανένα τμήμα, σχολή και ίδρυμα, να αποσυρθεί το σχέδιο «Αθηνά» στο σύνολό του και να μην απαξιωθούν τα πτυχία μας. Απαιτούμε δημόσια, δωρεάν και ανώτατη εκπαίδευση για όλους χωρίς διαχωρισμούς ανάμεσα σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.