Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013

Πρωτοβουλία Πολιτών Κεφαλονιάς: Κανείς δεν μπορεί να μας τα πάρειΗ καταστροφική πορεία του Μνημονίου περνάει πάνω από την Κεφαλονιά με την απόφαση της συγκυβέρνησης να ξηλώσει τα ΤΕΙ και να μας μετατρέψει σε άγονη βραχονησίδα καταστρέφοντας χιλιάδες οικογένειες φοιτητών μετατρέποντάς τους σε φτηνά εργατικά χέρια.
Η επιτροπή των αρμοδίων παραγόντων έχει καλέσει σε συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου, την Τετάρτη στις 1.00 μμ.
Θα συμμετάσχουμε σαν Πρωτοβουλία Πολιτών με όλες μας τις δυνάμεις γιατί είναι μια υπόθεση που αφορά όλη την κοινωνία της Κεφαλονιάς.
Προειδοποιούμε όμως τους φοιτητές και την τοπική κοινωνία να μην περιμένει τίποτε από εκείνους που υποκριτικά κλαίνε γοερά τώρα και ταυτόχρονα υποστηρίζουν την μνημονιακή πολιτική.
Πρέπει η οι φοιτητές και οι κοινωνία να πάρουν την τύχη και τον αγώνα στα δικά τους χέρια με μαζικότητα και χωρίς αυταπάτες να αξιώσουν από την....... κυβέρνηση να πάρει πίσω το καταστροφικό νομοσχέδιο.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙς 1.00 μμ  ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
ΤΑ ΤΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ  ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.