Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Στην Τράπεζα οι αγρότες για το τσεκ της Ενιαίας Ενίσχυσης


Αριθμ. Πρωτ. 1146/18.12.2012
ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ
Στην Τράπεζα οι αγρότες για το τσεκ της Ενιαίας Ενίσχυσης
Ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός ενημερώνει τον Κεφαλλονίτη και Θιακό αγρότη και κτηνοτρόφο ότι, ο Οργανισμός Πληρωμών και Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ξεκίνησε σήμερα την πίστωση  - εξόφληση - της πολυπόθητης δεύτερης δόσης (50%) της Ενιαίας Ενίσχυσης έτους 2012, στους ....
τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.
Πρόκειται για χρήματα που δικαιούνται, με βάση τα δικαιολογητικά που έχουν προσκομίσει κατά την σύνταξη της Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης, εφόσον δεν προέκυψαν προβλήματα επιλεξιμότητας από τους διασταυρωτικούς επιτόπιους και μηχανογραφικούς ελέγχους του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.
Σημειώνεται ότι, όσοι από τους αγρότες και κτηνοτρόφους έχουν καταχωρήσει στις Αιτήσεις τους τον αριθμό κινητού τους τηλεφώνου έχουν αρχίσει να ενημερώνονται με ηλεκτρονικό μήνυμα (sms) για το ποσό της Ενιαίας Ενίσχυσης που πιστώθηκε στον τραπεζικό τους λογαριασμό.
Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται καθημερινά στα γραφεία του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι.
Για τον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Ανδρέας  Π.  Καλαφάτης
Πρόεδρος    Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.