Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοίνωση της Ν.Δ. επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ: "Είστε κουκουλοφόροι"


Μία ημέρα πριν από τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008, το βράδυ δηλαδή που έχασε τη ζωή του ο μικρός Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος και εν συνεχεία η Αθήνα έγινε "κάρβουνο", η Νέα Δημοκρατία βγάζει μία ανακοίνωση με την οποία σαφώς προσπαθεί να δημιουργήσει πόλωση, αλλά και βάζει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό.

Με την ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία ουσιαστικά κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ πως βρίσκεται πίσω από τους κουκουλοφόρους και δείχνει το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα πως βρισκόταν πίσω από την τραγωδία της Marfin το 2010, όπου έχασαν τη ζωή τους 3 άνθρωποι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ:

«Η πέμπτη φάλαγγα του ΣΥΡΙΖΑ, με εμπροσθοφυλακή τη νεολαία του, ξεσκεπάζεται. Βγάζουν τις μάσκες, φορούν τις κουκούλες και εξοπλίζονται με μολότοφ, με σκοπό να κάψουν για μία ακόμη φορά την Αθήνα και να λεηλατήσουν τις περιουσίες των πολιτών. 
Άλλωστε, οι βουλευτές της κοινής πια συνισταμένης, έχουν φροντίσει ήδη, ως άλλοι δοσίλογοι κουκουλοφόροι της κατοχής, να στοχοποιήσουν αστυνομικούς και τις οικογένειές τους, δίνοντάς τους βορά στις ορέξεις εγκληματικών στοιχείων, αναρτώντας φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο. 
Να είναι σίγουροι, οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η κυβέρνηση και οι Έλληνες πολίτες δεν πρόκειται να επιτρέψουν στα “άκρα” να πετύχουν το σκοπό τους. Δε θα αφήσουν να υπάρξει καμία νέα MARFIN. Καμία κουκούλα δεν πρόκειται πλέον να τους κρύψει». 
Η απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ θα περίμενε κανείς να είναι ιδιαίτερη σκληρή, φαίνεται πως στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τους τόνους και αναφέρουν πως "στα εμφυλιοπολεμικά, μισαλλόδοξα και τρομοκρατικά κηρύγματα της ΝΔ, απαξιούμε να απαντήσουμε.  Τους παραδίδουμε στη χλεύη του ελληνικού λαού".
Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ήρθε σαν απάντηση στην ανακοίνωση της Νεολαίας του Συνασπισμού,. στην οποία αναφέρει πως η "η εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 ήταν ο αγώνας για ελπίδα και δικαίωμα στη ζωή.
Σήμερα, που η τρικομματική συγκυβέρνηση Σαμαρά εντείνει την επίθεση στα δικαιώματα του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας, που οι ελαστικές σχέσεις απασχόλησης συνιστούν πλέον καθεστώς και η ανεργία καλπάζει, ο αγώνας για ελπίδα και κοινωνική χειραφέτηση αποτελούν πλέον μονόδρομο. Δεν περιμένουμε πλέον κάποια αφορμή. Η ξοφλημένη μνημονιακή συγκυβέρνηση, πρέπει να ανατραπεί εδώ και τώρα. Όλοι και όλες στις διαδηλώσεις 11.00 και 17.00 στην Αθήνα στα Προπύλαια, και στις συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα". 
Η ΕΝΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Ο Νίκος Βούτσης κατήγγειλε την ανακοίνωση της ΝΔ για την αυριανή επέτειο Γρηγορόπουλους ζητώντας από την ΝΔ να την αποσύρει, λέγοντας πως "η ατζέντα, η φρασεολογία το γράμμα τέτοιοων ανακοινώσεων δεν έχει ιστορικό προηγούμενο. Υπάρχει μόνο την προηγούμενη του εμφυλίου. Σας προειδοποιώ δεν πρέπει να παίζουμε με τη φωτιά. Η δημοκρατία δεν καλύπτεται από τέτοια φρασεολογία". 
Από την πλευρά του από τη Νέα Δημοκρατία ο Θανάσης Νταβλούρος δήλωσε πως προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πως "είναι πλέον γνωστό ποιοόι υπηρετούν και τι, και τι υπερασπίζονται, Οι μάσκες έπεσαν καταλάβατε το. Αποκαλυφθήκατε. Είστε συνοιδιπόροι με την Χρυσή Αυγή. Έχετε την έννοια μιας ιδιότυπης κοινωνικής αντίληψης μπροστά στα αλλόκοτα που θέλετε να επιβάλετε .
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυριάκος Βιρβιδάκης προσπάθησε να σταματήσει την συζήτηση, αλλά παρενέβη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία τόνισε "για να αστυνομοκρατεί δικαίωμα έχει μόνο ο κ, Νταβλούρος Ντροπή σας γιατί διευθύνετε τη συζήτηση".
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.