Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΕΛΜΕ-ΚΙ: Αντιμετώπιση προβλημάτων με την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών


ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ (ΕΛΜΕ-ΚΙ)
e-mail: elme_ki@yahoo.gr 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΩΡΑ: Αγωνιστική Πρωτοβουλία
για τα προβλήματα με την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών μας
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ παίρνοντας υπόψη τα δεδομένα που διαμορφώνονται για την ακτοπλοϊκή σύνδεση στο Νομό, τον ουσιαστικό αποκλεισμό των νησιών και κυρίως της Ιθάκης, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για να γίνει παγκεφαλληνιακή – πανιθακησιακή λαϊκή υπόθεση η αντιμετώπιση του προβλήματος. Να συντονιστούμε και να κινητοποιηθούμε άμεσα οι εργαζόμενοι ως επιβάτες που πλήττονται από τα ακριβά εισιτήρια, από την αραίωση των δρομολογίων, την μείωση της αξιοπλοΐας και την αύξηση του χρόνου στο ταξίδι, οι ναυτεργάτες που βρίσκονται στο δρόμο και οι λιμενεργάτες που φτωχοποιούνται, οι αγρότες και κτηνοτρόφοι που επιβαρύνονται από το κόστος της μεταφοράς, οι μεταφορείς, οι σπουδαστές της ΑΕΝ και οι μαθητές του ναυτικού ΕΠΑΛ Ιθάκης. Να υψώσουμε μέτωπο στην πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ και την .........
εφοπλιστική ασυδοσία. Με το πλαίσιο που εγκρίθηκε στη σύσκεψη των φορέων στον Πειραιά, μετά από πρόσκληση των ταξικών ναυτεργατικών σωματείων να κινητοποιηθούμε άμεσα και συντονισμένα.
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ θα επικοινωνήσει με τους εκπροσώπους των ναυτεργατών προκειμένου να περιοδεύσουν στο Νομό μας και να συμμετάσχουν σε μια μαζική σύσκεψη όσων πλήττονται από την κατάσταση. Καλούμε όλους τους φορείς που ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν μαζί μας, να εκδώσουν ανακοινώσεις, να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να αναδειχθεί το πρόβλημα. Το Σάββατο 11 Γενάρη 2013, στις 5 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο δίνουμε μαζικό παρόν.
Αργοστόλι 15 Δεκέμβρη 2012

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

Ο Πρόεδρος
Ο Γενικός Γραμματέας

Γεωργόπουλος Διονύσης

Γαλιατσάτος Νικόλας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.