Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012

Στρατούλης: “Η Χρυσή Αυγή πήγε να με σκοτώσει”


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης κατήγγειλε ότι, ενώ περπατούσε έξω από το ΟΑΚΑ στο περιθώριο της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ΑΕΚ-Ατρομήτου,τον πλησίασε ομάδα ατόμων, που τον ενημέρωσαν ότι είναι μέλη της Χρυσής Αυγής και τον προπηλάκισαν, χωρίς να του δώσουν… εξηγήσεις. Ο βουλευτής κατήγγειλε ότι τον χτύπησαν στο κεφάλι και εξαφανίστηκαν, ενώ ο ίδιος μεταφέρθηκε στο ιατρείο του ΟΑΚΑ προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Για τη δολοφονική επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημ. Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής εξέδωσε ανακοίνωση η Κουμουνδούρου: “Καταγγέλλουμε.....την άγρια δολοφονική επίθεση εναντίον του
βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημ. Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δέχθηκε δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι έξω από τον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ποδοσφαιρικού αγώνα, από τρία άτομα που μόλις τον αναγνώρισαν δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, λέγοντάς του «πως τώρα θα σε σκοτώσουμε». Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών. Η ανοχή απέναντι στη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής οδηγεί μαθηματικά στο να θρηνήσουμε ζωές, καταλύει τη δημοκρατία. Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική πριν είναι αργά”.

Με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό “Alpha” και τον δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση, ο Δημήτρης Στρατούλης δήλωσε: “Πήγαν να με σκοτώσουν”. Και επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για μέλη της Χρυσής Αυγής. “Είναι μια σπείρα δολοφόνων”, τόνισε χαρακτηριστικά.
ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.