Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Πολιτικό σχόλιο ΕΝΑΚ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ Νο 2

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΜΑΡΑ - "ΑΠΟ / ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ" 
Δηλώσεις Σαμαρά από Βρυξέλλες, με ολόκληρη την ευρωζώνη να μειδιάζει και να χειροκροτεί την ολοκληρωτική υποταγή του εγχώριου μπλοκ εξουσίας και της εγχώριας παρασιτικής - αντιπαραγωγικής αλητοαριστοκρατίας που εκπροσωπεί πολιτικά, στο βωμό των δικών τους "δόσεων" και επιδιώξεων και με απόλυτο θύμα, μόνιμο θύμα τον ελληνικό άνεργο και εργαζόμενο λαό.. 
Θα αποενοχοποιήσει την "επιχειρηματικότητα" δηλώνει ο κ. Σαμαράς, λές και δεν ήταν - πάντα - αυτή στην εξουσία, λές και δεν ήταν πάντα "ένοχοι" όλοι οι άλλοι, οι φτωχοί και οι αντικεφαλαιοκράτες, λές και δεν είναι αυτή - η επιχειρηματικότητα - η ξεπουλημένη - εξαρτημένη - αισχροκερδής επιχειρηματικότητα, η κέντρική αιτία όλων των αρνητικών καταστάσεων στη.............
χώρα..Λες και δεν ήταν - και είνα πάντα - η πλουτοκρατία αυτή που βγάζει τις καταθέσεις στο εξωτερικό, αυτή που καταβάλει ασήμαντα ποσά στους εθνικούς πόρους, που παίρνει τα θαλασσοδάνεια, που καταστρέφει το περιβαλλον, που θα πάρει τώρα και μερίδα του λέοντος της "δόσης" και πολλά - πολλά άλλα.. Συνεχίζοντας το "σκεπτικό" του, ο κ.πρωθυπουργός δηλώνει οτι θα φέρει τις πολυεθνικές για "επενδύσεις" και σωθήκαμε.
Η δική μας απάντηση κάπως πιο λιτή και ψύχραιμη. Εδώ θα είμαστε και θα δόυμε ποιός θα σωθεί και ποιός όχι, τι θα σωθεί και τι όχι..Και κυρίως, προς τα που κατευθύνουν την Ελλάδα του αιώνα που διανύουμε..Εδώ θα είμαστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.