Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Τα «τρανταχτά» ονόματα και τα μυστήρια της κατά Βαξεβάνη λίστας Λαγκάρντ- Άρχισαν οι πρώτες διαψεύσεις


Σημαντικά ονόματα από τον επιχειρηματικό και τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και διάφορα «μυστήρια» περιλαμβάνει η λίστα Λαγκάρντ που είδε το φως της δημοσιότητας.
Στη λίστα που δημοσίευσε το περιοδικό HOT DOC του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη βλέπουμε επιχειρηματίες όπως τον Γιώργο και Φώτη Μπόμπολα, τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και τους αδελφούς Μαρινόπουλους, τις εφοπλιστικές οικογένειες Μαρτίνου και Τσάκου, σχεδόν όλους τους γνωστούς κοσμηματοπώλες, τον Δημήτρη Κοπελούζο, καθώς και την .......
επιχειρηματική οικογένεια Μπενρουμπή.
Ακόμα υπάρχουν ονόματα μεγαλοδικηγόρων όπως ο Φραγκίσκος Ραγκούσης και ο Σταύρος Παπασταύρου ενώ την εμφάνισή του κάνει και το όνομα του Ανδρέα Δριμιώτη της Singular Logic.
Παράλληλα «δυνατά» ονοματεπώνυμα υπάρχουν και από τον χώρο των media όπως αυτό του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα (και του γιου του Γιάννη) της σκιτσογράφου Κατερίνα Σχινά, αλλά και του Παναγιώτη Λάμψια, καθώς και του Αλέξη Σκαναβή, πρώην διευθυντικού στελέχους του εκδοτικού συγκροτήματος «Πήγασος» και νυν εκδότη του «Ελεύθερου Τύπου».

Τα... μυστήρια της λίστας - Συνεχίζεται κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.