Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Ιθάκη

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Ιθάκη στις 8.00.
Ήταν ένα από τα καλύτερα περιφερειακά συμβούλια  που έχουμε παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια. Προβληματισμός, καλές εισηγήσεις, ένταση εκεί που έπρεπε και ασφαλώς βοήθησε πάρα πολύ η συμπεριφορά του Περιφερειάρχη αλλά και του ίδιου του Προέδρου Χρήστου Άνθη, ο οποίος και οι δυο βοήθησαν για τη
σωστή εξέλιξη της συνεδρίασης.
Η ενημέρωση που έγινε για τα έργα στην Ιθάκη, η σύγκρουση του Μάκη Φόρτε με τον Περιφερειάρχη για τον Πισαετό, οι ομιλίες των συμβούλων της Λαικής Συσπείρωσης, η δυναμική συμμετοχή των αντιπεριφερειαρχών της πλειοψηφίας, η δυναμική παρουσία του Θόδωρου Γαλιατσάτου με τις ομιλίες του για τις επιδοτήσεις στο Ιόνιο και τον Πισαετό, και την αίσθηση που δημιούργησε όταν εξήγησε γιατί δεν θα λάβει μέρος στην Ημερίδα για τις Συγκοινωνίες, για την δικαιολογημένη έκρηξη του Διονύση Γεωργάτου με τις καθυστερήσεις και την γραφειοκρατεία,  έδωσε το στίγμα της ποιότητας της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Ωστόσο, δυσαρέσκεια δημιουργήθηκε σε αρκετούς θιακούς όταν η συζήτηση για τα προβλήματα της Ιθάκης έγινε  αργά το απόγευμα, με συνέπεια η συζήτηση να γίνει σε άδεια αίθουσα.
Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε στις 8.00 το βράδυ χωρίς κανένα διάλειμμα, χωρίς καμία διακοπή.
Θα μας δοθεί η ευκαιρία να αναφερθούμε αναλυτικότερα για όσα ειπώθηκαν με αναλυτικότερα κείμενα αλλά και ηχογραφημένα στιγμιότυπα.
Αύριο θα πραγματοποιηθεί η Ημερίδα για τις Συγκοινωνίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.