Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Επιλογή Τμημάτων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στο Μηχανογραφικό Δελτίο


Αργοστόλι, 22 Ιουνίου 2012
Εντός των ημερών ολοκληρώνεται η βαθμολόγηση των γραπτών των Πανελλαδικών Εξετάσεων και ανακοινώνονται οι βαθμοί των μαθητών. Στη συνέχεια και έως τις 5 Ιουλίου οι μαθητές θα κληθούν να συμπληρώσουν το Μηχανογραφικό Δελτίο το οποίο, σε συνδυασμό με τη βαθμολογία τους, θα καθορίσει το Τμήμα ΑΕΙ ή ΤΕΙ στο οποίο θα εισαχθούν.
Με αυτή την ευκαιρία θα ήθελα να απευθυνθώ στους Κεφαλλονίτες μαθητές και μαθήτριες που θα συμπληρώσουν Μηχανογραφικό Δελτίο αυτές τις μέρες, αλλά και στους γονείς τους. Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας, η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου αποκτά ιδιαίτερη σημασία (ίσως μεγαλύτερη από άλλες χρονιές) για το μέλλον σας και την μετέπειτα επαγγελματική σταδιοδρομία σας. Στην Κεφαλονιά, όπως είναι γνωστό, εδρεύουν 4 Τμήματα του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων με εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό δυναμικό, τα οποία προσφέρουν μεγάλες ευκαιρίες άρτιας επιστημονικής κατάρτισης αλλά και μελλοντικής επαγγελματικής αποκατάστασης. Θα ήθελα να προτρέψω όλους τους Κεφαλλονίτες μαθητές να αναλύσουν τα αντικείμενα των Τμημάτων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και να .....
δηλώσουν εκείνο που τους εκφράζει περισσότερο.
Ιδιαίτερα θα ήθελα να σταθώ στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Αργοστολίου και να καλέσω ως προϊστάμενος του Τμήματος όλους τους μαθητές και τους γονείς τους να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις μας (στην αρχή της Λεωφ Αντ. Τρίτση, δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου) και να μιλήσουν μαζί μας πριν από τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου. Είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ οι Κεφαλλονίτες μαθητές και μαθήτριες να αδράξουν την ευκαιρία και να αποκτήσουν επιστημονική κατάρτιση τριτοβάθμιου επιπέδου από το Ίδρυμα που εδρεύει στην Κεφαλονιά, δηλώνοντας τα Τμήματα του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στο Μηχανογραφικό Δελτίο που πρόκειται να συμπληρώσουν σε λίγες μέρες.
 Με τιμή,
Αγησίλαος Κονιδάρης
Καθηγητής Εφαρμογών
 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων μπορείτε:
1. Να επισκεφθείτε τον Δικτυακό μας τόπο στη διεύθυνση: http://dse.teiion.gr/
2.       Επισκεφθείτε την σελίδα μας στο Facebook στη διεύθυνση: http://www.facebook.com/teiion
3.   Δείτε το βίντεο για το Τμήμα μας στο YouTube στη διεύθυνση: http://www.youtube.com/watch?v=iHaCWWSy3lk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.