Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: Απαλλαγή από την κατοχή και την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας.

Απαλλαγή από την κατοχή και την ανάκτηση της εθνικής  κυριαρχίας.


Ειλικρινής, συναισθηματικός, παρορμητικός, πολλές φορές αυστηρός  προς τους κρατούντες αυτού του τόπου, κυριολεκτικά ο Τέρενς Κουίκ μας καθήλωσε με την ομιλία του και τις επισημάνσεις του για την πολιτική, την οικονομία αλλά και τη διεθνή απομόνωση της χώρας μας λόγω μνημονίων. ....................

Μπορεί να μην συμφωνείς με το κόμμα του, τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», ασφαλώς ορισμένες θέσεις του Πάνου Καμμένου του αρχηγού του κόμματος απέχουν παρασάγγας από τα άλλα αντιμνημονιακά κόμματα, όμως η ομιλία του Τέρενς Κουίκ ήταν πολύ διαφωτιστική, για όσα διαδραματίζονται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας στα εθνικά θέματα αλλά και στην οικονομία.
Όπως π.χ. στην ερώτηση που του κάναμε,  γιατί δεν κατέβασαν υποψήφιο στη Μουσουλμανική μειονότητα σε Ροδόπη και Ξάνθη, ή την ερώτηση, μετά τις εκλογές αν τελικά υποστηρίξουν κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ., ο οποίος αρνήθηκε κατηγορηματικά  μια τέτοια συνεργασία. Για τη Μουσουλμανική μειονότητα  αποκάλυψε ότι πρότειναν στους Πομάκους να προτείνουν οι ίδιοι υποψήφιους αλλά δεν δέχθηκαν. Όμως αυτό δεν εμποδίζει τη συνεργασία, μιας και ο Πάνος Καμμένος είναι υποψήφιος στον Έβρο αυτό, τόνισε, σημαίνει πολλά. Θα είμαστε βεντούζα επάνω στο τουρκικό προξενείο της Κομοτινής, τα παιχνίδια της Άγκυρας και των Τούρκων στη Θράκη με εμάς, τελειώσανε, ανεπιστρεπτί τελειώσανε.
Προτείνουμε να ακούσετε με προσοχή όλη την ομιλία του Τέρενς Κουίκ, όσοι έχετε αυτή τη δυνατότητα, διότι ο αγαπητός δημοσιογράφος του KONTRA CHANNEL,              είπε πολλές «αντιμνημονιακές» αλήθειες.
Ακούστε όλη τη συνέντευξη. ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

Ιδιαίτερα όμως τόνισε:
Είμαστε Ελεύθεροι Έλληνες και όχι όπως θέλουν εκείνοι, υπόδουλοι στις ορέξεις του ΔΝΤ, της Μέρκελ και των ομοίων τους. Πρέπει και μπορούμε να ορθώσουμε μαζί το ανάστημα μας σε αυτούς που πρόδωσαν τις προσδοκίες και τα όνειρα μας. Η χώρα και η κοινωνία μας έχει ανάγκη γνήσιους Έλληνες αγωνιστές που να πονάνε την πατρίδα και τον τόπο τους, που να πονάνε και να γνωρίζουν καλά τα προβλήματα και τις ανησυχίες της ίδιας μας της κοινωνίας. Λαϊκή οργή και αγανάκτηση για εκείνους που για να ικανοποιήσουν τις δικές τους φιλοδοξίες και ορέξεις έμειναν γαντζωμένοι επί τόσα χρόνια στην εξουσία διαλύοντας αρχές, αξίες» ιδανικά, προδίδοντας τα όνειρα των πολιτών έχοντας τους δέσμιους στην καταστροφική πολιτική τους για τη χώρα αδιαφορώντας για την πρόοδο, ευημερία και ανάπτυξη της χώρας και του τόπου.
Πρέπει επιτέλους τώρα στις 6 Μαΐου ο κόσμος να τους στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Φτάνει δεν σας θέλουμε άλλο. Αρκετά καταστρέψατε την πατρίδα μου.  Αρκετά. Ποδοπατήσατε τα όνειρα μας. Είμαστε Πολλοί Είμαστε Μαζί, Είμαστε Σύμμαχοι, Είμαστε Ανεξάρτητοι, Είμαστε Περήφανοι Έλληνες.
Επιθυμία μου και πιστεύω επιθυμία σας είναι να συμβάλουμε συλλογικά με σταθερά και υπεύθυνα βήματα στην ανοικοδόμηση και στο χτίσιμο μιας καλύτερης ζωής. Να βάλουμε το λιθαράκι μας, ώστε να μπορέσει η επόμενη μέρα να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Ζητάμε και θέλουμε την αγάπη σας, την εμπιστοσύνη και την στήριξη σας σε αυτή μας την προσπάθεια. Είμαστε σύμμαχοι στον κοινό αγώνα που κάνουμε για αναγέννηση και αναβάθμιση της χώρας και του τόπου μας. Πρέπει να δώσουμε προτάσεις και λύσεις για την ανεργία που μαστίζει κυρίως εμάς τους νέους με την αξιοποίηση και αναβάθμιση του τουρισμού μας, στη βελτίωση, ανάπτυξη, τυποποίηση και προώθηση των αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων, στην αναβάθμιση των λιμανιών μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.