Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Απάντηση στην από 27 -03-2012 επιστολή του Προέδρου της Ν.Ε. Λ.Α.Ο.Σ κ. Διαμαντάτου Γεράσιμου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ  ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
ΣΩΤΗΡΗ ΚΟΥΡΗ                 
Αργοστόλι,   31-03-2012
                                                                                                Αρ. Δελτίου 23
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την κατάθεση των σκέψεων και των προβληματισμών σας. Οι απόψεις όλων των συμπολιτών μας, επιβάλλεται να εκφράζονται και να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη επιτρέποντάς μας, να ενημερωνόμαστε για θέματα που τυχόν αγνοούμε, να αφυπνιζόμαστε περισσότερο, βελτιωνόμαστε και να ασκούμε αποτελεσματικότερα τα καθήκοντά μας.
Η αισιοδοξία μας, δεν συνιστά επικοινωνιακό τέχνασμα, είναι υπαρκτή και ......
εκπορεύεται από την σκληρή δουλειά, την ουσιαστική στόχευση, τις κατάλληλες επαφές και τα θετικά μηνύματα των οποίων είμαστε δέκτες.
Τα διαβήματά μας είναι πολλαπλά και προς όλα τα επίπεδα, τις υποδομές, την συγκοινωνία, την δυναμική προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος στην διεθνή αγορά, την ανάδειξη της πολιτισμικής μας φυσιογνωμίας και ταυτότητας, την διασύνδεση του πρωτογενούς με τον τριτογενή τομέα, σε μια προσπάθεια δικτύωσης της παραγωγής τοπικών προϊόντων με την απορρόφησή τους από τις επιχειρήσεις που εμπλέκονται στον τουρισμό με αμφίδρομα οφέλη.
Καθώς όλα όσα έχουμε υλοποιήσει ή δρομολογήσει ή προγραμματίζουμε να εντάξουμε στον επικείμενο σχεδιασμό μας, είναι πολλά και συγκεκριμένα, θα επιθυμούσαμε μία συνάντηση προκειμένου, να σας ενημερώσουμε ενδελεχώς για όλα τα θέματα και να έχουμε και την ευκαιρία να συζητήσουμε επί της ουσίας για οτιδήποτε σας απασχολεί ή θεωρείται ότι χρίζει διαχείρισης από εμάς.

Ευχαριστούμε για την προβολή του θέματος

  
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.