Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ


Την Κυριακή 1η Απριλίου και ώρες από 8 π.μ.-7 μ.μ. θα γίνουν οι εκλογές στην Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά για την ανάπτυξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Σχετικά από την Αδελφότητα ανακοινώθηκαν τα εξής:
Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 26-31 του καταστατικού και την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης στις 19-2-2012, γνωστοποιούμε στα μέλη της Αδελφότητας ότι οι ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής θα γίνουν την 1-4-2012, ημέρα Κυριακή από τις 8.00 π.μ. έως στις 19.00 μ.μ. στο ΠOΛΙΤΙΣΤΙΚO ΚΕΝΤΡO της Αδελφότητας, ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 144 πειραιασ, στον 1ο όροφο.
  • Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη της Αδελφότητας που είναι ......
    "ταμειακώς εντάξει" και είναι γραμμένα στο μητρώο τρεις (3) μήνες πριν από την ημερομηνία των αρχαιρεσιών.
  • Δικαίωμα υποψηφιότητας Συμβούλου και Μέλους της Εξελεγκτικής Επιτροπής έχουν όλα τα μέλη που είναι γραμμένα τρεις (3) μήνες πριν από την ημερομηνία των αρχαιρεσιών.
  • Ταμειακή τακτοποίηση μπορεί να γίνει και την ημέρα της ψηφοφορίας.
  • Σύμφωνα με το άρθρο 28 του Καταστατικού οι αιτήσεις εκείνων που θέλουν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για να εκλεγούν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΜΑΡΤΙOΥ και ώρα 22.00 στα γραφεία της Αδελφότητας.
Στις αιτήσεις υποψηφιότητας πρέπει να γραφτούν όλα τα στοιχεία του υποψηφίου, δηλαδή: Oνομα, Επώνυμο, Oνομα Πατρός και Μητρός, Eτος Γέννησης, Επάγγελμα, Διεύθυνση Κατοικίας και πλήρη στοιχεία αστυνομικής ταυτότητας καθώς επίσης ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα και μια φωτογραφία.
Για να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα είναι απαραίτητο να δείξετε την αστυνομική σας ταυτότητα.
O Πρόεδρος
BAΓΓEΛHΣ ΣΠAΘHΣ
O Γενικός Γραμματέας
BAΓΓEΛHΣ ΣKΛABOYNOΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.