Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

O Nικόλας, τα ψάρια του Παύλου και ο Ηλίας


Ο Νικόλας αποφάσισε–αν και άργησε-να υπερασπιστεί δημόσια την περιουσία του Υπουργού του ΠΑΣΟΚ Παύλου Γερουλάνου με σημερινή του ανακοίνωση στην οποία εμφανίζεται βασιλικότερος του Παύλου !
Η εταιρία στην ανακοίνωση της http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=25348&Itemid=38  αναφέρεται σε 100 εργαζόμενους στα Ιχθυοτροφεία, ο Νικόλας τους ανεβάζει σε 150 έτσι για να δώσει βάρος στην υπόθεση. 150 τρώνε ψωμάκι από τα Ιχθυοτροφεία, Νικόλα μου αλλά άλλοι 30.000 τρώνε ψωμάκι έμμεσα ή άμεσα από τον τουρισμό. Δεν λέμε να θυσιάσουμε τους 150 για τους 30.000, αλλά να έχουμε γνώση του τι λέμε. Με την ευκαιρία ........
 Νικόλα, ξέρεις αν απασχολούνται στα Ιχθυοτροφεία και αλλοδαποί; Ετσι για να ξέρουμε που μοιράζεται το ψωμάκι και σε ποιον να έχουμε υποχρέωσει που απασχολεί Κεφαλονίτες.
Παρακάτω γράφει ο Νικόλοας «ενδελεχείς έλεγχοι και μάλιστα από ειδήμονες Πανεπιστημιακούς μας διαβεβαιώνουν ότι κανένας κίνδυνος εξ’ αιτίας τους δεν υπάρχει»
Ολόκληρες εκθέσεις ειδημόνων δημοσιεύτηκαν για το πρόβλημα της ρύπανσης του Κόλπου για τη λύση του οποίου έχει συσταθεί και ομάδα «Κόλπος Αργστολίου SOS”, αλλά αυτές δεν τις διάβασε ο Νικόλας, βαριότουνε.
Γράφει ο Νικόλας: «Δυστυχώς όμως, όταν και κάθε φορά που γίνει μια επένδυση, κάποιος ή κάποιοι που έχουν άλλα συμφέροντα θα κάνουν ότι μπορούν για να την σταματήσουν και να αφήσουν στον δρόμο 150 οικογένειες. Έτσι συμβαίνει και με τα ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς»
Νικόλα μας, ανάμεσα στους «κάποιους» που είναι αντίθετοι στα ιχθυοτροφεία του Γερουλάνου προφανώς συμπεριλαμβάνεις και τον «ενδελεχή» υπερασπιστής του Περιβάλλοντος Ηλία Μπεριάτο, ο οποίος ζήτησε στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Παρασκευής , σύμφωνα με δελτίο τύπου του ιδίου, «ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΑ για τα Ιχθυοτροφεία» και μάλιστα για να μην υπάρχουν παρερμηνείες διευκρινίζει «στο μέρος που αφορά την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων» !
Άρα και ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ σύμφωνα με την ΚΥΑ είναι αντίθετος ο κ. Μπεριάτος!

Και τέλος Νικόλα, ακόμα και ο Σύλλογος Ιχθυοκαλλιεργειτών, μέλος του οποίου είναι τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς, ζητάει την τροποποίηση της ΚΥΑ – Ιχθυοτροφείων! Ναι Νικόλα, ο σύλλογος που χρηματοδότησε τις μελέτες που μας χαντάκωσαν , δεν συμφωνεί με την ΚΥΑ. Για να δεις τα χάλια της δηλαδή.. και τι χάλια στηρίζεις και εσύ..
Τώρα, αν εσύ Νικόλα, για να πουλήσεις εξυπηρέτηση στον Υπουργό σου, είσαι υπέρ της ΚΥΑ, πάρε αλαμπρατσέτο και τον κύριο Υφυπουργό της Συγκυβέρνησης Πέτρο Αλιβιζάτο και βγείτε στο Σύνταγμα να τηνε υπερασπιστείτε.
o ψαράς του "κόλπου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.