Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Γ.Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ


ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ
Δικηγόρος Α.Π. & Σ.τ.Ε.
Επικεφαλής της Επτανησιακής Αναγέννησης

Με τη Τράπεζα της Ελλάδας κ.λ.π. και το Κτηματολόγιο της Κέρκυρας στα Γιάννενα!!!!
11 Νοέμβρη 2011
Με την ψήφο και την ενεργητική στήριξη των βουλευτών Κέρκυρας Άντζελας Γκερέκου, Λευκάδας Σπύρου Μαργέλη, Κεφαλλονιάς Σπύρου Μοσχόπουλου και Ζακύνθου Δημήτρη Βαρβαρίγου, του άλλοτε Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, με τον «Καλλικράτη» τα Επτάνησα, όπου υπήρξαν ως κρατικό μόρφωμα πολύ πριν την ίδρυση του αθηνοκεντρικού κράτους, καταργήθηκαν ως αποκεντρωμένη διοίκηση και υποτάχθηκαν στην Α.Δ. Πελοποννήσου, Δ. Ελλάδας και Ιονίου». Έκοψαν ακόμα και το Νήσων από την επωνυμία, για να μην εφαρμόζονται οι Νησιωτικές Πολιτικές και ο μειωμένος ΦΠΑ 5 % που ισχύει μέχρι και στο θέρετρο των ηθοποιών, τραγουδιστών και της αριστοκρατίας, στη Μύκονο.
Επί Υπουργίας της βουλευτή Κέρκυρας του Πανελλήνιου άλλοτε Σοσιαλιστικού Κινήματος Άντζελας Γκερέκου καταργήθηκε το κατάστημα Κέρκυρας της Τράπεζας της Ελλάδας, μολονότι το 50 % των τουριστών της Κέρκυρας είναι Εγγλέζοι και έχουν δικό τους …. Αλλά δεν καταργήθηκε από τις 12 άλλες ......
 Περιφέρειες, όπως τα Γιάννενα, τη Λάρισα, τη Πάτρα, τη Τρίπολη, τη Κοζάνη, το Ηράκλειο, τη Ρόδο, τη Μυτηλήνη, τη Θεσσαλονίκη.
Καταργήθηκε η Διεύθυνση Δασών από τα Επτάνησα και υπήγαγαν, οι ανιστόρητοι και αμόρφωτοι, τα Επτάνησα στην Πελοπόννησο, με έδρα τη Πάτρα, μολονότι εδώ έχουμε ειδικό νομικό καθεστώς, αφού τα Δάση είναι ιδιωτικά! Πέτρες και αυγά στο ίδιο καλάθι.
Κατάργησαν τη Επιθεώρηση Εργασίας Ιονίων Νήσων και υπήγαγαν Κέρκυρα και Λευκάδα στα Γιάννενα, Κεφαλλονιά – Ιθάκη και Ζάκυνθο στη Πάτρα.
Κατάργησαν την Οικονομική Επιθεώρηση Ιονίων Νήσων και υπήγαγαν Κέρκυρα και Λευκάδα στα Γιάννενα Κεφαλλονιά – Ιθάκη και Ζάκυνθο στη Πάτρα.
Τώρα καταργούν και τα κτηματολογικά Γραφεία στη πόλη – πρωτεύουσα κάθε νησιού μας και υπάγουν Κέρκυρα και Λευκάδα στα Γιάννενα και Κεφαλλονιά – Ιθάκη και Ζάκυνθο στη Πάτρα!!!
Επίκεινται:
Η κατάργηση της Ναυτικής Διοίκησης Ιονίου και του ΝΑΣΚΕ.

Η κατάργηση του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και η κατάργηση του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Οι άνθρωποι αυτοί, μία κάστα επαγγελματιών πολιτικών είναι εχθροί των Επτανήσων, μισούν τα νησιά μας και τον υπερέχοντα πολιτισμό μας, αποδεικνύονται εχθροί της αποκέντρωσης και των νησιωτικών πολιτικών.

Εμείς στις Περιφερειακές Εκλογές του 2010 αγωνιστήκαμε προβάλλοντας τα συμφέροντα των νησιών μας.

Μας πολέμησαν σφοδρά και αισχρά οι κρατικοδίαιτοι και το κόμμα του Μνημονίου.

Επί ένα χρόνο αγωνιζόμαστε σθεναρά για τα συμφέροντα των Νησιών μας.

Στις 21 Μάη 2011 στη Κέρκυρα πήγαμε ακριβώς απέναντι από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης του Μνημονίου υπουργό κ. Χυτήρη, με μεγάλο πανό κατά της κατάργησης των ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Και αγωνιστήκαμε σκληρά για όλα τα θέματα:

Από τον αγώνα μας υπέρ των ψαράδων και της βιντσότρατας μέχρι των αγώνα μας κατά των Ανεμογεννητριών. Συνυπεύθυνοι με τους βουλευτές είναι ο Μνημονιακός Συνδυασμός Μπεριάτου – Ιονίου Αρχιπέλαγος» Δούρειος Ίππος της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου αλλά και στελέχη όπως π.χ. από Κέρκυρα οι κ.κ. Μπούκας, Γ. Καρύδης, Μ. Δαγκλή, Σκλαβούνος, τα μέλη και τα «στελέχη της Νομαρχιακής και της Περιφερειακής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αλλά και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που σιωπούν πολιτικά και έχουν στηρίξει όλα αυτά τα εγκλήματα κατά των Νησιών μας, συμπεριφερόμενοι δουλικά χάριν προσωπικών «πολιτικών» ωφελημάτων. Εμείς έχουμε κάνει στο ακέραιο το καθήκον μας για το τόπο μας συγκρουόμενοι, με προσωπικό και επαγγελματικό κόστος με ισχυρά κατεστημένα και οικονομικά κέντρα και εξουσίες. Συνεχίζουμε να κάνουμε το καθήκον μας για το συμφέρον των Νησιών μας.
Οι πολίτες των Επτανήσων οφείλουν να καταψηφίσουν τα αντι- επτανησιακά Μνημονιακά κόμματα, που τόσο κακό έκαναν στα Νησιά μας και στο Λαό μας.

Και να τους αποδοκιμάσουν άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.